al ovaj put izgleda opako :-((((
na početku napomena: telefon nije moj, nego od druga, i hitno mu je potreban, stoga vas molim... Znate i sami kako ide :-(
Ovako: imao je na telefonu sw v05 i hteo je da mu ja ubacim v24. To sam i uradio, ali je posle toga bio zaključan, a ja rešio da ga "dekodiram" sa ZeeSiemensom G3... Ne pitajte zašto, ceo dan sam bio sjeban i nisam razmišljao... Efekat - naravno, crni kvadratić u vrhu ekrana... Onda sam u Zimensu x3x išao na CEE_Repair (štiklirano EE_FS) i telefon se vratio na staro stanje, v24 i zaključan. Pošto sam se tad već setio da Zee radi samo do v21 skinuo sam sa Landy-jeve strane bin (full flash) sa v05 i krenuo da ga ubacujem... I JOJ! Kad je došao do kraja (koji je btw pisao na 3EE000 adresi a u fajlu je poslednja 3FF_i_nešto) pisalo je "ending...", ekran je i dalje blinkao i tako u nedogled, 10ak min. Otkačio sam ga sa kabla i pošto je telefon i dalje treptao morao sam da mu izvadim bateriju. Pogađate: više ne daje _nikakve_ znake života... Ne može nikako da se upali, kad krenem opet fullflash piše waiting for ignition i onda tamo gde treba ja da pritisnem crveno stoji (iako ga ja naravno pritiskam)... SWUP, naravno, takođe neće ni da čuje...
Još jednom vas molim, dokažite sad ono "simens ne možeš ubiti sw putem".
Ja lično ne vidim kako ovo može da se reši jer svi programi za koje ja znam traže da se telefon prvo upali (bilo "interno", kratkim pritiskanjem crvenog, bilo bukvalno) a ovde je to nemoguće.
Izvinjavam se na verovatno malo konfuznom stilu, ali spava mi se, nervozan sam i sjebaniji od ovog telefona :-((((

ubijen s35, HITNO!!!
Re: ubijen s35, HITNO!!!