Pored ulaganja u softver, hosting, marketing, ljudski faktor (admini, dizajneri, novinari, etc.) pitanja da li je isplativo i mudro odmah registrovati i firmu ?
Za brojnu online klijentelu nije potrebna registrovana firma, bar kod nas, mozda jednog dana, ali danas jos uvjek NE.
Ako si bas odlucio da registrujes firmu, evo ja cu ti objasniti kako to funkcionise ovdje kod nas u RS, a mislim da mnogo drugacije nije ni u Srbiji (jebiga, srpska posla

)
Registrujes samostalnu usluznu radnju za nekih 100 EUR. Neznam tacno kakva je situacija u kompjuterskom biznisu, ali recimo ako se bavis prodajom i montazom alarmnih sistema ako registrujes ovakav tip radnje nije ti potreban poslovni prostor, znaci posao mozes komotno da vodis gdje hoces.
Takodje koliko sam ja cuo, mozes da placas pausalni porez nekih 30 EUR mjesecno. Mada recimo na sve sto radis kroz neke racune (ziralno, etc.) moras da platis porez od 10%.
Sta snujes ??? Sta ti znaci komercijalni sajt ? Obznani malo sta tacno planiras...
Takodje promasio si i forum, ova tema je vise za
ES e-commerce forum. Ja bih licno volio da cujem misljenja i ostalih domacih net poduzetnika - naravno onih koji placaju porez