Pazi kao veliki fun siemens-a naravno pokusao sam i mislim da sam uspeo da resim i taj problem. Taj problem mi se par puta javljao dok sam imao c35, sada sa me45 mi se to jos ni jednom nije deslio. Razmisljao sam sta bi mogao da bude uzrok i dosao do zakljucka.
Pazi, kod nasih kartica, ja imam 063 ,a verovatno je isti slucaj i sa 064, kada ih vadis iz onog okvira u kome ih dobijes ako kupujes nove kartice skoro uvek ostane jako malo plastike koju ljuddi obicno neskinu ili to ni ne primete. Posto se kod siemens-a kartica stavlja u onaj plasticni okvir koji je klasicno Nemacki precizno odradjen, ona ukoliko nije potpuno odgovarajucih dimenzija, ne moze lepo da legne u taj okvir i onda se desava da se pri svakom vecem potresu, ispadanju telefona desava to da telefon javlja poruku card error.
JA sam problem resio tako sto sam uzeo malu turpijicu za nokte i fino sastrugao te male nastavke koji se jedva i primecuju. Od tada ni JEDNOM mi se nije pojavila poruka card error a desavalo mi se nekoliko puta da je telefon i ispadao i to na asfalt i tako dalje. TO sam isto uradio i na telefonu mog druga koji takodje ima c35 i koji je isto imao te probleme i i kod nejga sam resio taj problem.
http://www.simens.cjb.net LOGOS, RINGTONES i jos mnogo drugih stvari.