Poz, imam problem sa Task Managerom.Kada stisnem ctrl+alt+del nece da otvori task manager, jel zna neko reshenje.
A man can be an artist, in anything - food, whatever.It depends on how good he is at in.
My art is dead.I'm about to paint master-piece.
/-
Moji site-ovi.:editONLY.net |ReviewTemple.co.cc
Sa tom kombinacijom tastera se samo na Windows 98 direktno poziva task manager.
Kada u XP-u stisnes doticnu kombinaciju, pojavi se prozor Windows Security na kom imas pored ostalih i dugme Task Manager za pozivanje istog.
Mada, task manager mozes da pozoves i sa desni klik na taskbar - task manager.
Internet ne cini ljude glupima. Internet cini ljudsku glupost dostupnijom (TM by me)
kUdtiHaEX: Sa tom kombinacijom tastera se samo na Windows 98 direktno poziva task manager.
Kada u XP-u stisnes doticnu kombinaciju, pojavi se prozor Windows Security na kom imas pored ostalih i dugme Task Manager za pozivanje istog.
Mada, task manager mozes da pozoves i sa desni klik na taskbar - task manager.
Mislim glupo mi je raspravljati o takvim sitnicama, ali de budi ljubazan i napravi screenshot da vidim taj Windows Security! Inace meni se odmah pojavljuje Task Manger na Xp-u!
cik pogodi sta imam za veceru...
27.06.2005. u 12:57
Miroslav Jeftić Novi Sad
SuperModerator Član broj: 37513 Poruke: 5843 213.253.118.*
E ljudi uspeo sam , ma bili su u pitanju neki maliciozni softveri .Skenirao sam ih AD-Aware-om i obrisao , i sad radi . POZ POZ
A man can be an artist, in anything - food, whatever.It depends on how good he is at in.
/-
27.06.2005. u 15:56
Shadowed .NET developer
Administrator Član broj: 649 Poruke: 10610 *.etf.bg.ac.yu.
Sta ce se pojaviti pri toj kombinaciji tastera ( kod mene ) zavisi od :
Control Panel -> User Accounts -> Change the way user log on or off -> Use the Welcome Screen ( on\off ) ...
POZ POZ , evo da ne otvaram novu temu , imam samo josh jedno pitanje.
Kad u run ukucam cmd , otvori mi Command Prompt ali sa ovom geshkom !!
Jel zna neko reshenje (Isti mi je problem i kad ukucam regedit , otvori command prompt i istu greshku)
[Ovu poruku je menjao Nemanja007 dana 28.06.2005. u 02:55 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Nemanja007 dana 28.06.2005. u 02:59 GMT+1]
/-
28.06.2005. u 01:55
Miroslav Jeftić Novi Sad
SuperModerator Član broj: 37513 Poruke: 5843 213.253.118.*
Pozdrav svima! Ja kao i prosli kolega nisam bash strucan,ali meni ovaj problem sa cmd.com se javio u toku reinstalacije Windows xp-a.Dakle, nakon isteka licence KasperskogA.V dobio sam neki gomilu nekih glupih virusa,instalirao sam NortonA.V2004 abdejtovo ga i skinuo sve sem jednog trojanca.Kada se comp restartovao,zakucao je na samom logovanju u Win.(stoji samo pozadina).Pokushao sam da ga restartujem i tada se desio problem sa CMD.COM.
Hitno mi je potrebna pomoc i zato vas molim da mi pomognete,a ja vam se zahvaljujem unapred.