Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

greska prilikom konekcije:error 720

[es] :: Home Networking :: greska prilikom konekcije:error 720

[ Pregleda: 1398 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

TheMan
Deda Mraz

Član broj: 55181
*.dialup.sezampro.yu.

icon greska prilikom konekcije:error 72020.06.2005. u 18:33

Prilikom konektovanja na internet javlja mi se sledeca poruka:
Error 720: No PPP control protocols configured
iako mi je podeseno Type of dial-up server I am calling:PPP Windows 95/98/NT/2000,Internet
probao sam da ponovo kreiram konekciju i opet se javilo isto.
Any ideas why?
20.06.2005. u 18:33 

DŽoana
Saša Bajelić
Priboj

Član broj: 94313
*.nasamreza.com.

icon Re: greska prilikom konekcije:error 72020.12.2007. u 12:04
Imam trenutno isti problem koji me izluđuje .
Ako si rešio nešto sa error 720 , piši..

20.12.2007. u 12:04 

DarioBH
Bosna i Hercegovina

Član broj: 86881
*.PPPoE-4652.sa.bih.net.ba.

icon Re: greska prilikom konekcije:error 72020.12.2007. u 12:12

Brojčane oznake grešaka kod ADSL spajanja

Error 691: Access denied because username and/or password is invalid on the domain.
Potrebno je provjeriti korisničke podatke, tj. korisničko ime/username i lozinku/password.

Error 718: PPP Timeout.
Provjerite Vaše korisničko ime i lozinku. Korisničko ime bi trebalo biti u obliku korisničko ime@iskon-dsl i zapisano malim slovima. Sve lozinke su osjetljive na velika i mala slova pa pazite kako ih unosite i pripazite da Caps Lock tipka na tipkovnici nije slučajno pritisnuta.

Error 718: može značiti da je došlo do fizičkog problema sa vezom (uređaj ili kabel).
Ako koristite Windows 2000 i WinPPPoE softver, provjerite da niti jedan protokol nije povezan sa TCP/IP protokolom koji koristi DSL usluga. Pokušajte ukloniti WinPPPoE protokol i ponovno kreirati konekciju pomoću "Network and Dial-up Connections" koristeći ispravne podatke za spajanje.

Error 678: There is no answer.
Veza nije u mogućnosti prepoznati mjesto za spajanje - kablovi, USB - odspajanja zbog drugih komponenti, preporuka reinstalacija modema i PPPoE protokola.

Error 797: A connection to the remote computer could not be stablished because the modem was not found or was busy.
Operativni sustav ne vidi mrežnu karticu.

Error 651: Your modem (or other connecting device) has reported an error.
Veza nije fizički spojena (kablovi, neispravan modem).

Error 769: The specified destination is not reachable.
Navedena greška se pojavljuje ako pokušavate uspostaviti PPPoE konekciju preko mrežne kartice koja nije osposobljena (enabled) ili nije pravilno instalirana. Pogledajte: MS KB Q316395.

Error 720: No PPP control protocols configured.
Javlja se kod nedostupne IP adrese ili razlog greški može biti TCP/IP protokol. Savjetujemo vam reinstalaciju TCP/IP i restart računala.

Error 651: The Modem (or other connecting device) has reported an error. Svaki sljedeći pokušaj javlja istu grešku.
Rebootajte (ugasite i upalite) računalo i greška tj. problem će u potpunosti nestati.

20.12.2007. u 12:12 

[es] :: Home Networking :: greska prilikom konekcije:error 720

[ Pregleda: 1398 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.