Trazim posao redovno, javljam se na oglase, ali od posla ni p. Mozete li vi koji radite za strane ili domace firme(drzavne ili privatne) ili kao slobodnjaci da iznesete svoja iskustva ovde? Na koji nacin ste dosli do posla? Kako se kod nas moze naci posao u IT? Na koji god oglas za posao da sam se javio, ako bih i dobio odgovor, to bi bilo u stilu "primili smo vase podatke, imamo vas u vidu." Nedavno sam se javio na jedan oglas i od prijavljenih kandidata odabrali su jedan broj onih, medju kojima sam bio, koji bi trebalo da rade neka testiranja preko interneta kako bi se na kraju odlucili za dva kandidata. Poslali su i uredno obavestenje u kojem se kaze da ce detaljne informacije biti na njihovom sajtu kroz nedelju dana. I tako ja svaki dan proveram postu i visim na internetu, kad u jednom momentu, na njihovom sajtu stoji obavestenje da su se eto malo prevarili u proceni, te da im novi programeri u stvari ne trebaju. Nekima nije dovoljno sto posla nema, nego bi jos i da ispaljuju ljude.

Kako naci posao?
Re: Kako naci posao?