Prije nekih pola godine ja sam se bio zainteresovao da kupim tu knjigu. Mada kada sam vidio sajt firme koju je osnovao lik koji je napisao knjigu odmah sam odustao. Naime na sajtu su se tada koristile motode koje sam i ja kao "amater" vec bio prevazisao, i ako se uzme u obzir da je knjiga dosla sa odredjenim zakasnjenjem meni u ruke nije bilo druge nego bataliti je.
Ja licno pratim Zeldman.com, rijec je o jednom od najcjenjenijih web autora i ekipu ljudi s kojima on saradjuje. On je takodje napisao dosta kvalitetnu knjigu i ekipa ljudi koja je okupljena oko njega ima takodje dosta objavljenih knjiga upravo o nacinima komponovanja sadrzaja sajta.
Mada naravno sto broker kaze, ti pravila o izradi web sajta su mnogo znacajna. Mada ako pogledamo da web svakim danom naprijed ipak najbolji izbor za napredne web autore je svakako web.
Glavni problem je sto nase izdavacke kuce nisu u mogucnosti da objave takve knjige zbog veoma male publike. Mada bilo je izdanja tipa "Web dizajn za neupucene" koji je cisti trash, po meni ipak najbolji metod ucenja je Internet i pracenje eksperata.
Toliko.
a.k.a. mungos