Pa ja sam to probao. Imam uplink 256Kb/s. Mada ja sam uglavnom to koristio da prijatelji nesto skidaju od mene sa mog FTP servera i ajde za hosting web sajta, ali vise da malo ucim HTML, php... Zezancija.
E sad: ovi iz Srbije su bili zadovoljni jer njima je u najboljem slucaju (ISDN) konekcija bila (znaci downlink) do 128Kb/s, a evo vidim i da je aDSL od 256Kb/s. Dok npr, kod ovih iz Zap. Evrope je bilo "aaa, zev, zev, ala ti je spor server". Normalno ljudi su navikli da downloaduju i do 1.5Mb/s !
Sve u svemu nije to slosa stvar po meni za tako nesto. Padne li mi medjtim na pamet da odrzavam ozbiljan sajt, neki e komerc, forum ili tsl, sigurno cu se obratiti profesionalnom hostingu !
Jednostavno shvatio sam, aDSL ima limit uplinka na 512Kb/s i to je ok za manje stvari, z avece sigurno ne... Ima valda neka statistika tipa sta drzis i koliko hitova ocekujes dnevno pa onda da nadjes odgovarajuci protok.
Da ne govorim da ti treba komp koji ce ti stalno raditi, moras se pobrinuti da ti nakon pucanja veze bude opet azurirana dinamicka IP, to se da srediti...
Ora è il momento delle grande decisioni: è meglio da vivere tutta la vita come un milionario che
sette giorni nella povertà !