Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kontrola koja na SQL serveru na odredjeno vreme radi nesto u bazi

[es] :: .NET :: kontrola koja na SQL serveru na odredjeno vreme radi nesto u bazi

[ Pregleda: 976 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

vlladico
Vladimir Peric
Beograd, Kraljevo

Član broj: 9042
*.fiberop.matgnet.com.

icon kontrola koja na SQL serveru na odredjeno vreme radi nesto u bazi10.05.2005. u 12:11

Kao sto pise u temi, potrebna mi je kontrola koja na SQL serveru na odredjeno vreme radi nesto u bazi. Ja sam do sada radio samo web aplikacije. Svaki koristan savet ili iskustvo bi mi dobro dosli. Hvala puno ! ! !
10.05.2005. u 12:11 

noviKorisnik

Član broj: 13216
194.247.222.*

icon Re: kontrola koja na SQL serveru na odredjeno vreme radi nesto u bazi10.05.2005. u 12:47
Pa kreiraj Windows service i podigni ga na serveru da radi nad bazom.
10.05.2005. u 12:47 

mmix
Miljan Mitrovic
Software Architect
Pancevo, Srbija

SuperModerator
Član broj: 17944
*.logic.bm.

icon Re: kontrola koja na SQL serveru na odredjeno vreme radi nesto u bazi10.05.2005. u 13:08
U principu, ako samo treba da izvrsis neke skripte po nekoj periodici, ne treba ti Windows service, mozes to odraditi preko SQL Jobs.

Otvori Enterprise Manager, u njemu otvori svoj server i lociraj "folder" Management | SqlServerAgent | Jobs, desno dugme na "Jobs" i izaberi "New Job...", ostalo ce ti se samo kazati.

Napomena, da bi to radilo na serveru mora ad bude aktivan "SqlServerAgent", gledaj da prebacis da se sam startuje pri dizanju sistema, ako vec nije tako podesen (po defaultu nije)....

▪ The quicker a phone is answered in sales, the slower it's answered in customer services - Brownridge's Law
▪ Democracy is a device that ensures we shall be governed no better than we deserve - George Bernard Shaw
▪ To err is human--and to blame it on a computer is even more so - Robert Orben
10.05.2005. u 13:08 

[es] :: .NET :: kontrola koja na SQL serveru na odredjeno vreme radi nesto u bazi

[ Pregleda: 976 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.