Pretpostavi da je web server apache sa php,(nebitno pod kojim OS) a baza na DRUGOM racunaru pod windozama (bez web servera, samo baza) - eto zasto ne bi koristio ASP.
Ili drugo: Pretpostavi da covek hoce da koristi apache na masini gde mu je baza - znaci nema IIS, nema ni ASP-a onda - dakle, eto zasto ce mu veza php-mssql.
22.09.2004. u 11:10
Serb4EverBRE Billy Kidd bgd
Član broj: 27823 Poruke: 10 *.w82-126.abo.wanadoo.fr
Zato sto mi gazda informaticar (student sam i radim svake 2ge nedelje uz to) kaze kako je SQL baza pouzdanija nego MySQL da isto podnosi mnogo vise podataka nego MySQL.
mora da je sve mikrosoft kod njega. I jednostavno zeli da prebacim moje aplikacije sto sam radio u PHP-u za MSSQL.
Nov sam tu i uradicu kako kaze iako ni sam nevidim dobar razlog da tako nesto uradimo
22.09.2004. u 19:49
NetworkAdmin Zoran Knezevic programer u jednoj X kompaniji, radim na daljinu onli.. Beograd
pozdravi gazdu reci da ti se javio tip koji ima u dvije baze na jednom serveru 0.12TB podataka ili ti 120GB a single table od 300.000.000 rekorda i 40GB i da na solidnom cetvoroprocesorskom serveru sa 10GB RAM-a i RAID5 diskovima selekt na ovu tabelu traje manje od 0.1 sekundu
Doduse nisi jedini koji radi na MS SQL server i php
i ja isto to radim mada mi je php/mysql logicnije
tip za koga radim ima Windows server sa podrskom za
ASP, ASP.NET, SQLServer, MySQL, Php
sve na jednom
pa ko sta voli