Prvi i mozda najvazniji uslov da bi se posao dobio, jeste kvalitetno predstavljanje potencijalnom kupcu/poslodavcu.
Iako je sigurno opste poznato, da naglasim jos jednom: danasnji rokovi proizvodnje proizvoda, od prvih skica na papiru pa do prvih isporuka prodajnim mestima su se drasticno skratili, i svako kasnjenje sa rokovima ili isporuka nekvalitetnih proizvoda (u ovom slucaju CAD modela) moze znaciti za firmu gubljenje trzista ili kupca (ovo drugo ako se radi o liferantu).
Zato je nerealno ocekivati da se dobije posao samo na osnovu pitanja tipa - "a jel ima nesto za mene?". Moj je najiskreniji savet, da svako ko zeli da radi za kupca na Zapadu, prvo - pripremi dobro svoj CV (ima gomila primera na Internetu), a drugo - da u formi kvalitetnih renderinga, pripremi svoje referentne radove, i da ih uvek ima kao ppt, odstampane, na CDu, a i na Internetu.
Dakle, imate moju punu podrsku, i predlazem da iskoristite ovu temu da napisete sturo o svojim CAD&CAM umecima i mogucnostima, uz obavezan link ka sajtu. Ukoliko odziv bude znacajan, otvoricemo posebnu temu, prebaciti tamo sve poruke i staviti je na TOP.
UBR, sve potencijalne poruke tipa "remontujem Bagat sivace masine" i sl. ce biti smatrane spamom i time bez objasnjenja brisane.
-=Serbian Headhunters=-