Nadam se da su retki oni kojima je promaklo da vide spot Uniting Nations - Out of Touch (lik igra sa devojkama poker u skidanje). Interesuje me kako se zove devojka koja sedi sa njegove desne strane (ona najbolja).
Ja sam dosa odjena neke pare da potrosim!!!
13.04.2005. u 21:53
--SOULMaTe-- Nemanja Skoric Novi Sad
Član broj: 1464 Poruke: 161 *.nat-pool.nsad.sbb.co.yu.
Ne znam da li si mislio na ovu posto sam nazalost propustio taj spot. :)
Nisam na nju mislio. Ova sedi desno od njega. Ona ga i izvali da imam bubicu u usima (ako sam ovim nekoga zbunio to je samo zato sto nije gledao spot). I totalno se slazem sa Cartmanom, devojaka je stvarno zver!!!
Ma ojebala...mada, mozda je do mene....ne volim ovako izvestacene i plasticne ribe...nekako sam vise za nesto prirodnije...znas ono kad kazes za neku ribu da je bas slatka? Sta ces za ovu da kazes? "Ne prilaziti sa otvorenim plamenom"? hehe
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Pa po meni ta devojka koju ti trazis nije "nista posebno"... U spotu je lepsa ona sa njegove leve strane (plavusa) i ona sto skida grudnjak... Barem meni... Ali ukusi su razliciti... :)
15.04.2005. u 15:47
--SOULMaTe-- Nemanja Skoric Novi Sad
Član broj: 1464 Poruke: 161 *.nat-pool.nsad.sbb.co.yu.
--SOULMaTe--: @awax Sad sam pogledao spot i riba (ta levo od njega, na koju ti mislis) je bas preslatka. Onako da se zaljubis. Sad joj moram saznati ime :)
O tome ja i pricam!!!
Citat:
djdrale: Kada smo kod riba iz spotova meni su 1000 puta bolje one dvije iz spota Junior Jack-a - Stupidisco 2004
A devojke iz tog spota su previse vestacke, barem ja tako mislim.