Dakle, stigli rezultati prijava, i bottom line is: primljen sam na Princeton i Harvard sa punom stipendijom (sve placeno). I sad treba biti mnogo pametan pa izabrati. Poceo sam da prikupljam maximalno informacija koliko mogu, pa evo da pitam i vas ljude sta mislite (cisto informativno). Dakle, cinjenice koje treba imati na umu: Planiram da se bavim necim sto ce da bude usko povezano sa matematikom i computer science-om. Dakle u obzir dolazi neki math & cs combined major, ili 2 majora, ili da se u medjuvremenu odlucim. Vise bi me interesovala ipak (mozda) nauka/teorija. Najinteresantnije - neka diskretna matematika u kombinaciji sa teorijom algoritama ili nesto slicno. Naravno, uopste nije iskljuceno i da uzmem neki networking ili nesto slicno za major, ali ovo sto sam gore napisao je otprilike neka moja vizija. Eh da, i na princetonu znam nekoliko Srbina, jedan od njih mi je kucni prijatelj od malena, dakle znamo se 10+ godina, dok na Harvardu ne znam nikog, za sad.
A evo i malo stiva:
lista najboljih skola u USA
lista skola po lowest acceptance rate-u - ovo je vise da se izreklamiram =)
na ovom sajtu ima i drugih rang-lista, pa ako nekog interesuje nek pogleda.
Aj pa bilo bi lepo kad bi mogo neko ko ima iskustva da mi kaze svoje misljenje, ili neko drugi, nebitno...
Poz
IT ALL STARTED NORMAL
10101010
10110011
THEN ALL OF A SUDDEN
1100102
GAAAAH

Princeton vs. Harvard
Re: Princeton vs. Harvard