sempron 2200+, ati radeon 9250, maxtor 80G, 256 Mb, KT400
nece da skonta nikakav cd jedno vreme(ni posle restarta), a onda odjednom radi ko sat. Da li je u pitanju CD ROM ili je do nekih podesavanja?
i meni je slicno bilo na drugom uredjaju i ovo su moji savjeti:
1. ocisti lasere (trazi moj post od prije 10-tak dana i vidi kako se to radi)
2. onaj tockic sto okrece cd (moram otvoriti przilicu) se zna naprasiti pa ne okrece cd. njega ispusi i prstom okreni par krugova.
3. provjeri jumpere kako su namjesteni. znaci moraju biti ili na master ili na slave - nikako bez njih.
to ti je LG.
ja imam cd-rom koji mi je skroz crko pri citanju verbatim diska. nista nece da cita... skroz je pukao. odenem ga u servis i nece ni da ga pogledaju cim cuju da je LG. kazu: baci ga.
zameni ga sto pre. ustedeces zivce
Moze biti da je do napajanja, pogotovu kad se ponasa tako kako si objasnio. Meni se isto desavalo ali ne samo sa LG-om vec sam kombinovao i druge cd/dvd romove i bilo je isto sve dok nisam stavio jace napajanje. Samo s tom razlikom da se meni desavalo da ga komp uopste ne vidi, niti u biosu niti u windowsu.
>
Iz iskustva, LG je djubre od pocetka do kraja.
Kakav je na pocetku eksploatacije takav je i na kraju.
Sa Lite-On om je bilo malo drugacije, na pocetku slatko i glatko.
Ali mi je zagorchao zivot na kraju.
Sad imam Pioneer-a, i super nam je.
Blago onom ko rano poludi, imao se rasta i roditi!
17.03.2005. u 15:03
lancia88 lancia88 Beograd
Član broj: 10215 Poruke: 6530 *.nat-pool.bgd.sbb.co.yu.
a mozemo li da znamo iz kakvog to iskustva treba da zakljucimo da je LG djubre od pocetka do kraja?
Imao si uredjaj i cela firma zato ne valja? Imas sada uredjaj koji radi i firma je super?
U medjuvremenu si imao uredjaj koji je na pocetku radio a kasnije nije pa ta firma nit' smrdi nit' mirise...
Hajde malo vise ozbiljnosti prilikom ovakvih pausalnih ocena cele firme i licnih iskustava.
Ja sam ranije radio bas taj LG i imao sam procenat od 10% sto je visok procenat za jedan uredjaj ali nikako nije za ovakve panike. Uostalom, ukoliko je uredjaj pod garancijom, ko bi rekao: baci to, a ako nije, tesko je naplatiti bilo kakvo stelovanje za uredjaj koji nov kosta jedva preko 10 eura. Sve su to logike koje nikako ne stoje a sve redom imaju raznorazne razloge da budu izrecene.
Gde si Cteva. Ta tvoja mashina crkava, ko ti je kriv kad hoces da slusas Krompica.
Kazem ti ja Ctevo uzmi kombo, a ti neces da slusas. Inace samo da znas Rajcetu je gotov rezac. Kako oni likovi pricaju u prodavnici to malo pa malo radi.