Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Peta beogradska gimnazija

[es] :: Vodič za učenje :: Obrazovne institucije :: Peta beogradska gimnazija

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 144281 | Odgovora: 207 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Corey

Član broj: 20462
Poruke: 3246
*.drenik.net.



+3 Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...26.11.2005. u 22:33 - pre 223 meseci
Citat:
Sale_87
Sto se tice radmile,ja mislim da ona voli one ucenike koji su najnemirniji.Recimo mene,jer sam uvek imao pet.Jos jedan paradoks:mi smo zenu zamalo poslali u ludaru,ali bukvalno,a ona nas je opet uzela i ove godine,a onda se ona glupava borka umesala,i sad nam ona predaje,
Da,žena je totalno luda :) njih troje isti rad imaju 3 različite ocene!Kreten od žene,ali možda stoji to da voli nemirnije učenike ko će ga znati....
 
Odgovor na temu

nony_croft
Beograd

Član broj: 75705
Poruke: 2
..taman-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...26.11.2005. u 23:12 - pre 223 meseci
Ima li neko ko može da mi kaže kako da dobijem 4 kod psilohogicarke, ta žena je luda i skroz. Malo je ima pa je nema...Evo baš ove nedelje u opšte nije bila..o čega boluje ta žena...osim u mozak...
 
Odgovor na temu

Ragnarok
Beograd

Član broj: 75710
Poruke: 1
*.ptt.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...27.11.2005. u 00:21 - pre 223 meseci
Nisi pogresio sto si upisao Petu. Peta je extra i sto se tice drustva i sto se tice onoga sto ces ovde nauciti. Nije lako, ali zati nije bas toliko ni tesko. Ako radis poprilicno redovo (ne stalno, npr. vikendima ili pred kontrolni), onda mozes proci bas dobro. Bez mnogo ucenja mozes izvuci i prosek 4.00. Skoro svi profesori su ok, i uglavnom ce dati sve od sebe da nemas 1 na kraju (skoro svi). Nadam se da ti ne predaje Biljana Ignic... jbg, onda stvarno nemas srece! Da nije nje, skola bi bila laka, jer ako ti ona predaje, 90% ucenja ce ti biti matematika. Naravno sve zavisi od toga koji si smer i koja smena. Neparna smena je extremno laksa, a tek drustveni smer... Ja malo nisam imao srece i sada sam III 4 prirodnjaci, a Biljana mi je razredna... Sjeb... Al' svejedno, ne brini se ti, nije nemoguce! Ako si moja smena i treba ti neki savet o nekim profesorima, ti reci...

Pozdrav!!!
Ragnarok
 
Odgovor na temu

angel_89
Beograd

Član broj: 75148
Poruke: 5
*.ptt.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...27.11.2005. u 19:01 - pre 223 meseci
za nenada je tacno...bolje ne pokusavaj da prepisujes, jer moze da postane gadan, a to zna jako dobro, da te izbaci i da ti keca. kod nas se to desilo samo jednom, ali svejedno. samo ga pozoves i pomoci ce ti bez problema. svorcanka takodje, ali za prepisivanje nisam bas sigurna da je tako blaga. bas nedavno smo imali kontrolni i htela je da da keceve dvema devojkama jer je mislila da su prepisivale. a nisu, sedele su na suprotnim krajevima ucionice...
a ja sam bas cula da je parna smena laksa. nama su rekli da ne znamo sta su teski profesori u petoj beogradskoj! :)
e, a jel ignjicka ona kovrdzava?
 
Odgovor na temu

Laki_Kovacevic
Mladen Kovacevic
Toronto

Član broj: 75781
Poruke: 2
*.sympatico.ca.

Sajt: www.graphiceclipse.com


Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...27.11.2005. u 20:25 - pre 223 meseci
Krenuo sam u petu 1996 i isao sam tamo samo jednu godinu. Ali to je bila jedna od najboljih godina u mom zivotu. 97. sam se preselio u Torotno i 7 godina u Kenjadi ne moze zameniti jednu godinu u petoj beogradskoj. Isao sam u 1. osam drustevni smer i zao mi je sto nisam mogao ostati sve 4 godine.

Razredna mi je bila Mirjana Stojancev. Kul zena i profesor. Doduse mene je volela iz nekog razloga pa nisam nikada imao problema kod nje iako mi istorija nije bila bas omiljeni predmet. Vodila nas je na Kopaonik u prvoj godini. Nezaboravno! Ako je neko ima recite joj da je pozdravlja Mladen Kovacevic. Verovatno me se nece setiti al probajte za svaki slucaj.

Latinski mi je predavala Marskareli. Ne mogu da verujem da je ta zena jos uvek tamo. Sa mon u odeljenju je bio onaj sto je glumio onog malog u filmu "Tito i Ja". Zvao se Dimitrije a Maskareli ga je obozavala. Jedan dan ga je izvela da odgovara a Dima nije imao pojma pa sve nesto poceo da izmislja. Maskareli mu onako ladno rekla "Dimitrije ne seri" i dala mu keca. Takodje je jednom ova jedna Dragana Lazarevic odgovarala i isto tako nije imala pojma ali ona se iz neke nervozne reakcije valjda pocela nekontrolisano smejati naglas. Maskareli joj rekla "Evo tebi jedan pa se ti smej na svom mestu." Ja sam jedva izvukao dva na njenom casu tako da se pazite kod nje.

Nemacki mi je predavao cuveni nemac. A procitao sam ovde da vise ne predaje. Vrlo interesantan lik. Definitivno nastroziji profesor kojeg sam ikada imao. Krv bi mi se sledila kada bi me prozvao "Kovacevicu!" Jednom ga je jedan moj prijatelj pogodio loptom u glavu dok je prolazio hodnikom a on je mislio da sam ja. Isto tako sam jednom slucajno naleteo na njega a on je mislio da sam namerno. Sledeci dan me prozvao da odgovaram i dao mi keca haha. Ali interesantan je sto mi nikada nije dao vise od dvojke ali mi je na kraju zakljucio 3 :\ Na kraju godine kada su cetvrtaci slavili uz ciganske trubace (tradicija) video sam nemca kako igra kolo i pije pivo sa ostalim profanima na igralistu (surealno).

Matematiku mi je predavala Madjarevic za koju sam cuo da postoji neka sveska gde su zapisani svi njeni biseri i uzrecice. Cesto zna da lupi neku glupost. Cuo sam da kada joj je muz umro da u novinama objavila osmrtnicu gde je napisala "Bez tebe sam ostala kao neparni broj" :/ Takodje me je jednom terala da pisem kontrolni levom rukom jer mi je desna bila u gipsu (bio sam slomio prst) Nosila je naocare velike kao tegle od kiselih krastavaca. Nadam se da ih je promenila do sada.

Geografiju mi je predavao Toma geograficar. Redovno kasni na cas 10-15 minuta a prsti su mu uvek zuti od pusenja. Opusten lik ali nekada zna biti cmar. Nisam imao problema kod njega iako mi geografija nikada nije bila nesto interesantna.

Biologiju mi je predavala ona sa crnom kratkom kosom. Jednom je izjavila na casu da je videla AIDS virus pod mikroskopom i da je to najsavrseniji virus ikada. Ima reputaciju kao strog profesor mada ne bih rekao da sam ikada imao probelma kod nje.

Hemiju mi je predavala ona sto ima neki cudan nacin govora. Uvek kaze "e" na kraju recenice. Cak i kad diktira. Ja mislim da je to ova Branka Spiric.

Fizicko je predavao Cakarevic (Cakara). Kada se svrstamo nije voleo da drzimo ruke iza ledja uvek bi nam rekao "Vadite palceve iz du****!" Legenda od coveka.

Bilo je tu jos legendarnih profesora ali ne mogu se sada setiti svih a vec sam se dosta raspisao. Nemojte zapostaviti ucenje peta je dosta teska skola. Ali uzivajte u druzenju necete vise nikada imati takvo drustvo. Ajd sa srecom i uzivajte.
 
Odgovor na temu

madmaxbg
BGD

Član broj: 64382
Poruke: 19
*.adsl.sezampro.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...27.11.2005. u 22:05 - pre 223 meseci
Da, Ignjicka je ona mala kovrdzava!
Biologiju ti je verovatno predavala Jasna Garic, to sa HIV virus (ne AIDS) je njena izjava!
Mira Stojancev je jos uvek legenda!

Pozdraw!!!
 
Odgovor na temu

RotartSinimDa
Bgd

Član broj: 74807
Poruke: 7
*.ptt.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...28.11.2005. u 20:22 - pre 223 meseci
Citat:
Laki_Kovacevic:Latinski mi je predavala Marskareli. Ne mogu da verujem da je ta zena jos uvek tamo. Sa mon u odeljenju je bio onaj sto je glumio onog malog u filmu "Tito i Ja". Zvao se Dimitrije a Maskareli ga je obozavala. Jedan dan ga je izvela da odgovara a Dima nije imao pojma pa sve nesto poceo da izmislja. Maskareli mu onako ladno rekla "Dimitrije ne seri" i dala mu keca. Takodje je jednom ova jedna Dragana Lazarevic odgovarala i isto tako nije imala pojma ali ona se iz neke nervozne reakcije valjda pocela nekontrolisano smejati naglas. Maskareli joj rekla "Evo tebi jedan pa se ti smej na svom mestu." Ja sam jedva izvukao dva na njenom casu tako da se pazite kod nje.


Matematiku mi je predavala Madjarevic za koju sam cuo da postoji neka sveska gde su zapisani svi njeni biseri i uzrecice. Cesto zna da lupi neku glupost. Cuo sam da kada joj je muz umro da u novinama objavila osmrtnicu gde je napisala "Bez tebe sam ostala kao neparni broj" :/ Takodje me je jednom terala da pisem kontrolni levom rukom jer mi je desna bila u gipsu (bio sam slomio prst) Nosila je naocare velike kao tegle od kiselih krastavaca. Nadam se da ih je promenila do sada.

1.Haha Maskareli je lik ali ne predaje vise. Otisla je u penziju pre dve godine.
2. http://www.jasnamadjarevic.co.sr ;)

 
Odgovor na temu

Laki_Kovacevic
Mladen Kovacevic
Toronto

Član broj: 75781
Poruke: 2
*.qc.sympatico.ca.

Sajt: www.graphiceclipse.com


Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...28.11.2005. u 22:25 - pre 223 meseci
Hahahahahaha ova adresa nije radila ali ova radi http://www.jasnamadjarevic.tk/ samo sam ukucao jasna madjarevic u google.
Nisam imao pojma da ona ima web stranu... Vidim da se i ona docepala sveske sa njenim biserima hahahaha.. ovo je za pisanje majke mi.

Drago mi je sto cujem da je Maskareli otisla u penziju.. vala ako je iko zasluzio penziju ona je. Svaka joj cast. haha
 
Odgovor na temu

Sale_87

Član broj: 68492
Poruke: 9
*.yubc.net.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...28.11.2005. u 22:50 - pre 223 meseci
ako ti predaje ista zena koja je i meni predavala psihologiju,onda je gotovo...Salim se,kod ove moje je bila fora da se javljas na casu,dobijas pluseve i na kraju ti to poveca ocenu.Ali iskreno ja sam jedva cekao da se sve to zavrsi.

To za sforcanku mi se cini kao netacno,ali mozda je to zato sto je tek pocela da vam predaje.Pazi,ona nam je rekla da ce da se naljuti na nas i da nam nece dati da prepisujemona sledecem kontrolnom.Carica je prava.
 
Odgovor na temu

tdszc
Beograd

Član broj: 73828
Poruke: 2
*.65.eunet.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...01.12.2005. u 20:47 - pre 223 meseci
Pošto sam ja prvak, pa ne znam mnogo o profesorima, da li neko može da mi kaže da li je kod Šobajićke moguće imati 5???
 
Odgovor na temu

nony_croft
Beograd

Član broj: 75705
Poruke: 2
*.pat-pool.ca.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...03.12.2005. u 22:13 - pre 223 meseci
Ko je razredni/a III6?
 
Odgovor na temu

nikola87
nikola87
Beograd

Član broj: 20842
Poruke: 446
213.137.102.*



+15 Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...05.12.2005. u 23:30 - pre 223 meseci
Citat:
nony_croft: Ko je razredni/a III6?


duda...
 
Odgovor na temu

parobrod
vozdovac

Član broj: 76727
Poruke: 6
*.ne.ch.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...06.12.2005. u 16:21 - pre 223 meseci
elem V-tu bgd sam zavrsio daleke 1990 i mogu da kazem da sam jako zadovoljan sto sam bio njen djak, razredni mi je bio Vene profesor matematike, nekada su njegove zbirke bile zakon.
Da su profesori bili zahtevni - jesu i hvala im, trazili su da se uci i da se zna.
Mogu da kazem da su skoro svi moji drugari zavrsili fakultete i da velika vecina danas radi u inostranstvu i da se u svim vecim gradovima u Evropi moze da sretne neko ko je isao u petu.
Strasbourg, Bruxelles, Geneve itd.
pozdrav
 
Odgovor na temu

Bućkica...;))

Član broj: 73292
Poruke: 5
*.ki.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...09.12.2005. u 12:39 - pre 223 meseci
Kako Brđanka ocenjuje????
 
Odgovor na temu

Fros
Beograd

Član broj: 78606
Poruke: 8
*.yubc.net.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...22.12.2005. u 22:58 - pre 223 meseci
Ove godine sam upisao Petu.Najverovatnije cu zavrsiti ovo
polugodiste sa prosekom 3.80.Sta mislite,da li ima neke
sanse da budem odlican na kraju godine?
FROS
 
Odgovor na temu

madmaxbg
BGD

Član broj: 64382
Poruke: 19
*.adsl.sezampro.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...24.12.2005. u 23:40 - pre 223 meseci
Tesko.............
Po mom misljenju veoma tesko.............
Moraces da znas sve, ali bas sve...................
 
Odgovor na temu

Corey

Član broj: 20462
Poruke: 3246
*.drenik.net.



+3 Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...25.12.2005. u 15:34 - pre 223 meseci
Citat:
Fros: Ove godine sam upisao Petu.Najverovatnije cu zavrsiti ovo
polugodiste sa prosekom 3.80.Sta mislite,da li ima neke
sanse da budem odlican na kraju godine?

O bože,šta će ti reći mamica ako ne budeš...
 
Odgovor na temu

RotartSinimDa
Bgd

Član broj: 74807
Poruke: 7
*.ptt.yu.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...25.12.2005. u 16:14 - pre 223 meseci
Ne ja mislim da nemas sanse ni da ponovis taj uspeh zato sto je drugo polugodje nekoliko puta teze!!! Bolje se ispisi i idi u privatnu skolu!





Vidim da je http://www.jasnamadjarevic.co.sr nasminkan. Bas bi bilo dobro da se naprave takve forice i za druge profane. Sigurno ima jos slicnih bisera u V
 
Odgovor na temu

Fros
Beograd

Član broj: 78606
Poruke: 8
*.yubc.net.



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...26.12.2005. u 21:55 - pre 222 meseci
Ipak sam zavrsio 4.27.Zanima me kako je "Corey" prosao
u prvoj godini na polugodistu?
FROS
 
Odgovor na temu

baki87
Beograd

Član broj: 65764
Poruke: 9
*.com
Via: [es] mailing liste



Profil

icon Re: Peta beogradska gimnazija-profesori itd...28.12.2005. u 16:48 - pre 222 meseci
>

------=_Part_57714_29523990.1135788277906
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline

Naravno da ima sanse da budes odlican. Ne bi bio ni prvi ni poslednji. Ja sam na polugodistutreceg razreda imao slican prosek pa sam na kraju bio&nbsp; odlican... mada u&nbsp; prvom razredu je to malo teze!!!!<br><br>
<div><span class="gmail_quote">2005/12/22, Fros &lt;<a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>&gt;:</span>
<blockquote class="gmail_quote" style="PADDING-LEFT: 1ex; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid">Ove godine sam upisao Petu.Najverovatnije cu zavrsiti ovo<br><br>polugodiste sa prosekom 3.80.Sta mislite,da li ima neke
<br><br>sanse da budem odlican na kraju godine?<br><br>--<br><a href="http://www.elitesecurity.org/poruka/988501">http://www.elitesecurity.org/poruka/988501</a><br><br>Prijave/odjave: <a href="http://www.elitesecurity.org/pracenje#126561">
http://www.elitesecurity.org/p...t;/a><br><br>Ne menjajte sledece dve linije ukoliko odgovarate putem emaila!<br>esauth:126561:a3085f642383a49dfffd903b3b0e5cf6<br>
 
Odgovor na temu

[es] :: Vodič za učenje :: Obrazovne institucije :: Peta beogradska gimnazija

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 144281 | Odgovora: 207 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.