Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Agrobanka krediti

[es] :: E-Poslovanje :: Agrobanka krediti

[ Pregleda: 2442 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

uabanke

Član broj: 214591
Poruke: 85
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+1 Profil

icon Agrobanka krediti13.06.2011. u 15:38 - pre 155 meseci
Uzeo moj kolega kredit u Intesi, isti dan kad je predao dokumentacija za podizanje kredita od 3000 evra posle dva sata ga zvali da dođe po pare. Ajd rekoh da uzmem i ja u Agrobanci nešto mi trebalo 1000 evra i predam sve u sredu, obrasci OK nemam kreditnu, nemam dozvoljeni minus. Kaže meni šef ekspoziture biće za par dana, nisu baš nešto brzi al ajd rekoh nema veze ionako sutra radim pa ću doći u petak, to je par dana. Došao ja u petak kad on kaže baš je hteo da me zove eto na obrascu iz kreditnog biroa piše da sam osnivač zanatske radnje. Bio sam pre 20 godina i odavno već zatvorena ali kakve to veze ima sa kreditom ? Ma nema veze, kaže, sad ću ja to pustiti pa verovatno u ponedeljak možeš da dođeš ?! Ja zino. Za 100 000 dinara da čekam 6 dana. Evro se nešto nećka gore dole. Nazovem direktora njihove banke u NS i javi se neki kulturan čovek sasluša me i kaže nazvaću vas uskoro. I njega sramota da se u Intesi dobije za dan a kod njih za 6 dana. I stvarno nije prošlo pola sata zove on i kaže javite se u našu filijalu da podignete novac izvini se zbog neprijatnosti i kaže kako mu se službenik požalio da je zauzet i da ima previše posla. Odem ja tamo kad onaj opet, ne može to druže, to mora da ide na likvidaciju BG da odobri. Zove on direktora u NS pa pita kako, šta, pa BG i na kraju kao eto možda može i danas javiće.

Agrobanka po meni nije loša po uslovima poslovanja ali eto kad zakaže ljudski faktor,jedinka, onda psujete celu banku. Sad je 13h i još uvek čekam da me nazove da odem po novac.
Nije me zvao i išao sam dva puta po novac. Nije bio tamo kad je rekao da dođem a službenica kaže ne može da isplati on nije tu. Ja odem ponovo njega opet nema a ona kaže ajde sad ćemo to završiti ? Pa kad sam došao kući vidim da mi umesto dogovorenog datuma 14. kad mi leže plata upisao rok za uplatu 10. u mesecu, što znači da mi svakog meseca ide kamata na ta 4 dana. Odem ja ponovo da to ispravi a on kaže ajde dođi posle zaboravio si da potpišeš trajni nalog. Čuj, ja zaboravio da potpišem ko da bi oni dali novac da ja nisam sve potpisao. Nisu mi ni dali taj formular na potpis. Znači totalni haos i neprofesionalnost. Dođem ja opet u 15h i on to sve ispravi i potpišem taj trajni nalog. 4-5 dana sam odlazio u banku sve ukupno jedno 6-7 puta. Pa eto ko misli da ide u Agrobanku može da vidi kako to izgleda.
 
Odgovor na temu

Java Beograd
Novi Beograd

Član broj: 11890
Poruke: 9444
89.216.32.*



+10242 Profil

icon Re: Agrobanka krediti14.06.2011. u 07:32 - pre 155 meseci
Naravno da je "ljudski faktor" 50% banke. Evo tvoja priča je potvrda.

Ja sam pre neki dan bio "prvi put, poslednji pu i nikad više" u Niškoj AIK banci u N.Bgd kod Fontane.

Tamo je vreme stalo, to su neki likovi u polutami socrealističkih banaka i Slobine BEO Banke ! Spremačica je BUKVALNO poželela da obriše pult šaltera onda kad sam ja čekao da obavim transakciju. Ali bukvalno, ljudi, da ne poverujete ! Muvala se tu u šalter sali, meni se obratila na Vi, ali jednoj devojci, ispred koje je beš tad htela da briše pod onako "na ti". "Pomeri se malo da obrišem !" Katastrofa.
U momentu kad obezbeenje i još jedan službnik razgovaraju mobilnim, i raspredaju, meni zazvoni. Za nepoverovati je kako su istog momenta skočili obojca, držeći mobilni u ruci, da mi objasne da "korišćenje mobilnog nije dozvoljeno". Piš živi ! Ja naravno, nisam hteo da prekinem vezu dok ne kažem " ... u banci sam zvaću te kasnije ". Zapenili majmuni samo tako ! I još mi je vrli službenik objasnio da ni ne moram da dolazim u njihovu banku ako mi se ne sviđa. Bruka.

OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji
 
Odgovor na temu

uabanke

Član broj: 214591
Poruke: 85
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+1 Profil

icon Re: Agrobanka krediti21.07.2011. u 12:39 - pre 154 meseci
Negde u bankama jedva čekaju da im klijenti uzmu kredit a izgleda da je ovaj moj kredit jako mali pa im nije značio puno. Ipak neću menjati banku, uslovi su im dobri i što se drugih stvari tiče nemam razloga da ih menjam. Valjda se više neće dešavati ovakvi propusti.
 
Odgovor na temu

uabanke

Član broj: 214591
Poruke: 85
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+1 Profil

icon Re: Agrobanka krediti25.07.2011. u 09:48 - pre 154 meseci
Ne mogu da verujem. Odem 22 da vidim stanje na računu kad ono 8000 više. Nisu odbili ratu. Ide zatezna kamata. Ja u banku pitam zašto nije odbijeno, kad oni jao greška je do njih eto "slučajno". Kakav je to trajni nalog kad oni odbijaju rate kad hoće a ne prema programu otplate ? Zato i nisu hteli da dostave mojoj firmi administartivnu zabranu da firma uplaćuje jer bi oni to radili ažurnije. Dakle u ovoj Srbiji čovek više ne može ni na ulicu da izađe a da neko ne gleda da ga zavrne.
Kad bi mi oni prebacivali sredstva sa računa pa ja bih imao da doplatim još 10 000 zatezne kamate na kraju. Imam kolegu koji je sličan problem imao sa Alfa bankom tako da znam šta treba da preduzmem. Ljudi pamet u glavu kad uzimate kredit.
 
Odgovor na temu

[es] :: E-Poslovanje :: Agrobanka krediti

[ Pregleda: 2442 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.