Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vestine prodaje merchandising

[es] :: Vodič za učenje :: Vestine prodaje merchandising

[ Pregleda: 4239 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

primemanager
Ledolomac

Član broj: 151113
Poruke: 29
*.dynamic.sa.sbb.co.yu.



Profil

icon Vestine prodaje merchandising12.11.2007. u 18:03 - pre 199 meseci
Ima li neko neki link gde se mogu naci odredjeni kursevi iz vestina prodaje i merchandisinga...
 
Odgovor na temu

aleksandar obradovic

Član broj: 111429
Poruke: 28
*.static.isp.telekom.rs.

Sajt: www.internetprezentacije...


Profil

icon Re: Vestine prodaje merchandising19.01.2011. u 07:08 - pre 160 meseci
Mozda sam zakasnio sa odgovorom jer je tema odavno postavljena, ali sam je tek sada video. Jedino sto znam o vestini prodaje je moje iskustvo sa jednog drugog treninga. Kako sam krenuo na NLP trening, video sam da te NLP tehnike mogu da se koriste i za vestinu prodaje. Firma kod koje pohadjam kurs je napravila poseban kurs o tome, te evo linka ako te interesuje vestine prodaje.
 
Odgovor na temu

IQ2K5

Član broj: 279436
Poruke: 11
*.adsl.net.t-com.hr.



+2 Profil

icon Re: Vestine prodaje merchandising10.02.2011. u 22:48 - pre 159 meseci
Vezano uz temu vještina prodaje, preporučio bih za početak blog Alena Majera - http://www.alenmajer.com/ , i njegovu besplatnu knjigu koja se može downloadat na http://www.alenmajer.com/croatia/kakoprodavati/ . Harry Browne - The Secret of Selling anything je isto ok za start. Dalje bi valjalo proučit Toma Hopkinsa, preporučujem njegove Low Profile Selling i How To Master The Art of Selling Anything (http://www.tomhopkins.com/p/1032.html) kurseve. Ovisno o orijentaciji po primjenjivosti, Neil Rackhamov Spin Selling je isto jedno od remek djela na ovom području, s tim da se fokusira prvenstveno na kompleksnije i veće prodaje. Dosta je to široko područje, ne volim ovako davat preporuke jer onda krenem sa knjigama od psihologije potrošača i prodaje do marketinga, povijesti direkt marketinga i prodaje, pa ispadne da se prese*avam, a ne da pokušavam konkretno pomoći, teško je ovako specificirat neke startne materijale. Ali stojim uz Hopkinsa potpuno, to je odmah primjenjivo u svakoj vrsti prodaje, i koliko god kurs da košta (~$200), morao bi se brzo isplatit.

Samo još da nadodam, nisam povezan ni sa jednim od njih, niti sam ja Alen Majer, niti ijedan od slijedećih linkova sadrži kojekakvu formu praćenja što bi meni osiguralo proviziju, sve su preporuke bazirane čisto na vrijednosti koju imaju u mojim očima. I, naravno, ovi daljnji komercijalni materijali se daju naći i besplatno, viđao sam ih po nekim private business torrent trackerima, ali nisam siguran kakva su pravila foruma u vezi linkanja na takva mjesta pa neću ništa govorit. :)
While the worryers are worrying, the planners are planning and the accountants are figuring our why we can't afford it, I'm busy getting it started-
 
Odgovor na temu

[es] :: Vodič za učenje :: Vestine prodaje merchandising

[ Pregleda: 4239 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.