Srodne teme
05.09.2004. >>>Musi..
10.02.2005. Azbest puni džepove
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

inkludanje bloga

[es] :: PHP :: inkludanje bloga

[ Pregleda: 3142 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

graf marko

Član broj: 49341
Poruke: 3
..3.143.81.89.dc.telemach.net.



Profil

icon inkludanje bloga21.02.2005. u 16:38 - pre 210 meseci
kad inklludam blog (PluggedOut [blog]) u moj main php javi neki error sa problemom session cookie, u sajtu index imam inkludan header,main i footer.
 
Odgovor na temu

MileG

Član broj: 28981
Poruke: 997



+7 Profil

icon Re: inkludanje bloga21.02.2005. u 17:42 - pre 210 meseci
Jako malo detalja si dao! :o) ako `oces odgovor, vise detalja.
 
Odgovor na temu

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.verat.net.



+26 Profil

icon Re: inkludanje bloga21.02.2005. u 17:52 - pre 210 meseci
verovatno ti da poruku da ne moze da postavi heder posto je vec nesto ispisano.
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

graf marko

Član broj: 49341
Poruke: 3
..3.143.81.89.dc.telemach.net.



Profil

icon Re: inkludanje bloga21.02.2005. u 22:55 - pre 209 meseci
Blog želim stavit unutar table no wrap u main.php. inkludan je heder,main.php (a u table nowrap želim inkludat blog) i footer sve u index.php heder ima linkove i logo koje želim na sajtu. a blog index <?require /session.php require dir/config.php require dir/database.php require dir/require html.php require dir/require user.php. problem je u session
 
Odgovor na temu

MileG

Član broj: 28981
Poruke: 997



+7 Profil

icon Re: inkludanje bloga21.02.2005. u 23:13 - pre 209 meseci
Radovan__III ti je odgovorio, procitaj pazljivo.
Citat:
verovatno ti da poruku da ne moze da postavi heder posto je vec nesto ispisano.
i eto ti odgovora... vjerovatno :o)
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Moderator
Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: inkludanje bloga26.02.2005. u 14:06 - pre 209 meseci
Jedno jako prljavo resenje koje ne bi trebao koristiti, ali sta ces mrzi me da ti objasnjavam nesto cistije, a ovo ce raditi. Na pocetak skripte (ako sam razumeo to je index.php) ispod <?php dodaj:

Code:

ob_start();


Na kraju index.php iznad ?> upisi:

Code:

ob_end_flush();


I problem bi trebao biti resen.
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: inkludanje bloga

[ Pregleda: 3142 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
05.09.2004. >>>Musi..
10.02.2005. Azbest puni džepove
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.