Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

web stranica koja se pojavljuje "odjednom"

[es] :: Art of Programming :: web stranica koja se pojavljuje "odjednom"

[ Pregleda: 4824 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pyc
Marko Domanović
Beograd

Član broj: 2771
Poruke: 897

Sajt: www.getmonero.org


+80 Profil

icon web stranica koja se pojavljuje "odjednom"15.01.2005. u 00:19 - pre 200 meseci
Da li je moguce da se postigneda se elementi web stranice ne ucitavaju 1 po 1, nego da se to nekako baferuje i da se samo odjednom baci na ekran?

pyc
 
Odgovor na temu

Zekica
Filip Milivojević
Pirot, Niš

Član broj: 2856
Poruke: 309
195.252.107.*

Jabber: zekica@elitesecurity.org
Sajt: www.pirotcity.com


+10 Profil

icon Re: web stranica koja se pojavljuje "odjednom"15.01.2005. u 15:59 - pre 200 meseci
Mozda ovako:

Code:


<html>
<head>
<title>Proba</title>
<script>

function Loaded() {
  pd1=document.getElementById("preload");
  pd1.style.display="none";

  pd2=document.getElementById("loaded");
  pd2.style.display="block";
}

</script>
</head>
<body onload="Loaded()">
<div id="preload" style="display: block">
<!-- ovde ide preloader -->
Loading...
<!-- kraj preloadera -->
</div>
<div id="loaded" style="display: none">
<!-- ovde ide sadrzaj -->
<h1>Dokument koji se preloaduje</h1>
<p>Ovaj dokument ce se prikazati tek kada se ceo ucita u browser</p>
<!-- kraj sadrzaja -->
</div>
</body>



Evo ti primer, pa ti probaj.
Sad ja znam zašto sam vam ovo ispričao, ovo će sigurno nekome koristiti....
 
Odgovor na temu

pyc
Marko Domanović
Beograd

Član broj: 2771
Poruke: 897

Sajt: www.getmonero.org


+80 Profil

icon Re: web stranica koja se pojavljuje "odjednom"17.01.2005. u 09:25 - pre 200 meseci
Zahvaljujem se i pohvaljujem za vrlo lepo i elegantno resenje!
 
Odgovor na temu

bluesman

Član broj: 4505
Poruke: 1895
*.206.eunet.yu.



+1 Profil

icon Re: web stranica koja se pojavljuje "odjednom"17.01.2005. u 12:54 - pre 200 meseci
Lepo i jednostavno resenje ali u odredjenim slucajevima moze da omane.

Postoji i event onerror za koji bi trebalo napraviti handler jer cu u slucaju greske na strani da stoji uvek ono 'loading' ...

Takodje za onabort (to je kada neko klikne na stop button)

Da ne spominjemo starije ili neke egzoticne browsere , ali na to vise ionako niko ne obraca paznju.
Goran Pilipović fka bluesman
 
Odgovor na temu

[es] :: Art of Programming :: web stranica koja se pojavljuje "odjednom"

[ Pregleda: 4824 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.