Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

brojaci poseta(jednostavno objasnje)

[es] :: Web dizajn i CSS :: brojaci poseta(jednostavno objasnje)

[ Pregleda: 6112 | Odgovora: 17 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nick2

Član broj: 31563
Poruke: 169
*.drenik.net.



+8 Profil

icon brojaci poseta(jednostavno objasnje)27.11.2004. u 19:19 - pre 212 meseci
moze li neko da mi jednostavnije objasni kako da postavim couter na sajt. pocetnik sam pa se bas ne razumem u te kodove. I ako je moguce da mi neko abjasni sta je php

Guess I'll always be a soldier of fortune...
 
Odgovor na temu

VRKY

Član broj: 21087
Poruke: 4690
*.net.t-com.hr.



+8 Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)27.11.2004. u 20:16 - pre 212 meseci
I mene to zanima (u vezi brojča)
 
Odgovor na temu

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.vdial.verat.net.



+26 Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)27.11.2004. u 20:44 - pre 212 meseci
Pa imate mnogo mogucnosti :

1. Postoji dosta mesta na netu gde mozete preuzeti neki free counter ( trazi na googlu ) , to je najbolje resenje ako nemas podrusku za npr php, ili ako neces da se uopste bakces sa tim. Oni sve urade za tebe.

2. Na www.hotscripts.com postoje vec gotovi skriptovi koje mozete preuzeti.

3. Mozete napisati svoj skript. Npr jednostavna varijanta , Kad neko udje na stranicu ucitas iz nekog txt tajla broj poseta i povecas ga za jedan. .... itd.
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

sojic
Dalibor Sojic
Makedonija

Član broj: 7051
Poruke: 796
62.162.243.*

Sajt: right-sock.net


+1 Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)27.11.2004. u 21:43 - pre 212 meseci
Ako hoces brojac, a mrzi te da programiras i sl. ides na http://www.statcounter.com i implementiras gotov brojac. Posto je free ogranicen si samo na zadnja 100 rekorda, a uz dobplatu dobijes vise.
routing protocols enable routers to route routed protocols!
 
Odgovor na temu

nick2

Član broj: 31563
Poruke: 169
*.drenik.net.



+8 Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)28.11.2004. u 17:46 - pre 212 meseci
Hvala na odgovorima ali moze li neko da mi pojasni u kom (formatu) da to skinem
ima ih vise napr. asp, java itd.koja je razlika. (radim u dreamweaver mx).
nadam se da ste me razumeli

Guess I'll always be a soldier of fortune...
 
Odgovor na temu

sojic
Dalibor Sojic
Makedonija

Član broj: 7051
Poruke: 796
62.162.243.*

Sajt: right-sock.net


+1 Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)28.11.2004. u 22:39 - pre 212 meseci
Zavisi sta podrzava server. Treba da kontaktujes hosting kompaniju. Najcesce .asp ili .php. Ako rade na linux obicno ide .php ako rade na windows obicno .asp.
routing protocols enable routers to route routed protocols!
 
Odgovor na temu

Ghogilee
Vlasnik Agencije za marketing, grafički
i web dizajn
Novi Sad

Član broj: 31160
Poruke: 58
*.96.208.247.194.in-addr.arpa.

Sajt: www.id-studio.co.yu


Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)29.11.2004. u 10:44 - pre 212 meseci
skini brojace sa www.id-studio.co.yu/html/goodies.php

:)) :| :( :P
 
Odgovor na temu

dR_ruler
Canada

Član broj: 40838
Poruke: 5
*.vc.shawcable.net.



Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)01.12.2004. u 07:28 - pre 212 meseci
ovi ljudi su super:
http://www.extreme-dm.com/tracking
 
Odgovor na temu

Fallen
Autofobicno-ultraljubicsti lthm
programer
pa...

Član broj: 39388
Poruke: 36
212.62.46.*



+1 Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)13.12.2004. u 11:28 - pre 212 meseci
Zasto samo ne ubacis vec gotov html kod za brojac? Ne treba ti poznavanje bas nicega, samo copy, paste... I to imas kud god se okrenes... Pozdrav!
any way the wind blows.............
 
Odgovor na temu

moritz
Samuel Starr
Novi Sad

Član broj: 18368
Poruke: 54
*.telekom.yu.



Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)18.12.2004. u 17:50 - pre 212 meseci
Na web sajtu www.bravenet.com registracijom dobijas pravo na koriscenje besplatnog countera.
 
Odgovor na temu

kuza
petar kuzmanovic
C:\Program Files\P\Ja.exe

Član broj: 24269
Poruke: 161
62.108.111.*

Sajt: www.yahoo.com


Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)21.12.2004. u 21:03 - pre 212 meseci
a gde se kuca kod koju dobijemo
Nista Nije Sigurno...Osim toga da je sve Nesigurno...
 
Odgovor na temu

Zlatiborac
Vladimir
Zlatibor

Član broj: 5397
Poruke: 117
*.vdial.verat.net.

Sajt: www.dphotonews.com


Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)21.12.2004. u 21:51 - pre 212 meseci
Citat:
kuza: a gde se kuca kod koju dobijemo


Ajmeee :(
Sajt sa dnevnim vestima vezanim za fotografiju, foto aparate i obradu slika
[url]http://www.dphotonews.com[/url]
 
Odgovor na temu

Fallen
Autofobicno-ultraljubicsti lthm
programer
pa...

Član broj: 39388
Poruke: 36
212.62.46.*



+1 Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)21.12.2004. u 23:08 - pre 212 meseci
Citat:
a gde se kuca kod koju dobijemo


Zasto ne bi pogledao neki tutorijal o html-u ("kod koji dobijemo" je html kod verovatno). Mislim da i na ovom forumu mozes saznati nesto o html-u, a ako ne, onda sigurno mozes naci linkove koji vode ka nekim tutorijalima... (Vidi se da nemas pojma o tome :)

Pozz
any way the wind blows.............
 
Odgovor na temu

moritz
Samuel Starr
Novi Sad

Član broj: 18368
Poruke: 54
*.telekom.yu.



Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)22.12.2004. u 11:19 - pre 212 meseci
Probaj ovako: napravi jednu malu *tablicu gde bi voleo da ti se nalazi counter, u njoj upisi bilo sta, oznaci taj tekst sto si napisao i idi u html editor, znaci bice ti oznacen taj tekst koji si napisao i u html-u, umesto njega paste-uj code koji si dobio.
Ako nisi skontao, kazi sta ti nije jasno, ponovo cu.
*Napomena: stavi border tablice 0 (nula)
 
Odgovor na temu

kuza
petar kuzmanovic
C:\Program Files\P\Ja.exe

Član broj: 24269
Poruke: 161
62.108.111.*

Sajt: www.yahoo.com


Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)22.12.2004. u 14:18 - pre 212 meseci
Mortiz hvala ti,ali ja nisam uradio sajt preko programa vec sam ga uradio na www.freeweb.com
pa ako mozes da mi objasnis nesto o tome?
unapred hvala

Nista Nije Sigurno...Osim toga da je sve Nesigurno...
 
Odgovor na temu

moritz
Samuel Starr
Novi Sad

Član broj: 18368
Poruke: 54
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)22.12.2004. u 15:21 - pre 212 meseci
Zar tu ne postoji neki html editor ili nesto slicno? Jel ti mozes da menjas taj sajt?
Ja zaista ne znam kako to funkcionise!!!
 
Odgovor na temu

kuza
petar kuzmanovic
C:\Program Files\P\Ja.exe

Član broj: 24269
Poruke: 161
62.108.111.*

Sajt: www.yahoo.com


Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)22.12.2004. u 16:34 - pre 212 meseci
uspeo sam da nadjem editor ali ne znam sta da stavim
kada sam skinuo imam ovo
config.in
couneter.class
create.tbl
daily
demo
ip
mysql visits
visitors
Nista Nije Sigurno...Osim toga da je sve Nesigurno...
 
Odgovor na temu

moritz
Samuel Starr
Novi Sad

Član broj: 18368
Poruke: 54
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Re: brojaci poseta(jednostavno objasnje)22.12.2004. u 19:11 - pre 212 meseci
Nije ti to dobar code.
Slusaj ovako:
1. uloguj se sa svojim username-om
2. idi na "Counter Stats"
3. nadji "Copy/Paste Code"

Code bi trebao biti ovakvog oblika:

<!-- Start Bravenet.com Service Code -->
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://pub50.bravenet.com/coun...p;usernum=4280548635&cpv=2">
</script>
<!-- END DO NOT MODIFY -->

E to kopiras.
Jasno?
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: brojaci poseta(jednostavno objasnje)

[ Pregleda: 6112 | Odgovora: 17 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.