Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Cachiranje stranica

[es] :: .NET :: Cachiranje stranica

[ Pregleda: 2498 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gorann
Goran nastic
Beograd

Član broj: 15241
Poruke: 88
195.178.35.*



Profil

icon Cachiranje stranica21.10.2004. u 19:58 - pre 208 meseci
Radim u ASP net-u i skoro sav kod pisem u C#. Problem mi je sto mi se mnoge strane iz aplikacije povlace iz cache-a. Kako da podesim da se pri svakom pozivu stranica umesto iz cache-a ucitava direktno sa servera. Pretpostavljam da se to radi na samoj stranici.

unapred hvala
gorann
gnastic
 
Odgovor na temu

akrosoft
Dusan Mihajlovic
Beograd

Član broj: 31201
Poruke: 129
*.nat-pool.bgd.sbb.co.yu.

Sajt: www.RoditeljPortal.com


Profil

icon Re: Cachiranje stranica21.10.2004. u 22:03 - pre 208 meseci
Probaj sa Response.Cache.SetNoServerCaching() i Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.NoCache)....da ubacis u page_load stranice.
 
Odgovor na temu

bokac
Beograd

Član broj: 19866
Poruke: 110
*.yubc.net.



Profil

icon Re: Cachiranje stranica22.10.2004. u 08:26 - pre 208 meseci
Stavi na vrh strane.
Code:
<%@ Outputcache location="None" %>

Pozdrav.
 
Odgovor na temu

akrosoft
Dusan Mihajlovic
Beograd

Član broj: 31201
Poruke: 129
*.yubc.net.

Sajt: www.RoditeljPortal.com


Profil

icon Re: Cachiranje stranica22.10.2004. u 09:46 - pre 208 meseci
Isti je efekat koristio Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.NoCache) u code behind ili OutputCache u page direktivi, samo, mislim da kada koristis OutputCache u page direktivi, nece imati efekta za user kontrole na toj stranici koje imaju svoj OutputCache enableovan.
 
Odgovor na temu

tito0707
tanja popov

Član broj: 235120
Poruke: 1
78.155.62.*



Profil

icon Re: Cachiranje stranica08.10.2009. u 14:56 - pre 147 meseci
ovako treba mi pomoc , ali pomoc tipa da blage veze nemam o komp. pa koje raspolozan da mi odgovori bicu mu jako zahvalna .
Poshto sam neshto cackala internet eksplorer , frame icon cache sam iz BAKfile prebacila u Dat file ( ako me razumijete super ) ja bih da to nekako sve vratim u normalu da me braco ne bi obesio
ko ima zivaca nek pomogne
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Cachiranje stranica

[ Pregleda: 2498 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.