Vidim da nece niko da ti odgovori , pa ajde ja ću.
Imam istu video karticu (ATI9200SE-tv out), kabel do TVa imam nešto preko 30 m
Ne treba ti nikakav dodatni program za tv out , koristiš program koji si dobio uz karticu . Desni klik na desktop , pa u video opcije i tu nađi opciju KLON na kartici overlay , pa na clone mode option uključi teater mode - full screen video i 4:3
Na TVu će biti desktop kao na monitoru , kad pokreneš bilo koju aplikaciju koja pokreće neki AVI na TVu će slika automatski biti u full modu a na monitoru program možeš spustiti u taskbar i nastaviti da radiš nešto drugo na PC, dok će ukućani gledati film na TVu. Sve radi savršeno fino bez ikakvih drugih programa.
Još ako imaš 5.1 zvuk na zvućnoj kartici (može i integrisana), možeš na TV poslati 4 kanala na kojima će ići ton sa filma ( kvadro) ,a pored monitora na malim zvučnicima 2 kanala za normalnu upotrebu , za recimo slušanje muzike sa winampa.
U windowsu zvučna karta mora biti na 5.1 a u AC3 filteru ili u Matrix mikseru podesiti ostalo ( za ovo treba malo više vremena da se objasni) treba malo pogledati AC3 filter i Matrix mikser i biće sve jasno.
Sve ovo je provereno i radi savršeno i bez greške duže vremena.
fanzo.org