Ali evo ti jos jedne dileme, shvati kao informaciju i mozda upozorenje. ja sam na mojoj staroj nokiji 3650 "obrnuo" counter!!! pisalo mi je npr u dialled 10 sati u called 8 a u stavri je bilo 110 i 108 !!! kontas. A izgledala je kao nova i shljakala je savrsheno. Da ne dodje do zabune ... da me ne napravite na kretena i ne znam ni ja sta, lazljivca, stvarno sam toliko pricao, ali zahvaljujuci mobi junioru i besplatnom satu od 12 do 1. Imam curu koja nije iz mog grada pa smo oko godinu i po svako vece razgovarali ...
- Nabavio sam si Gps modul za nokiu symbian, uredjaj radi odlicno ali imam samo njemacku mapu, pa me interesuje dali je netko upoznat kada bi se mogle ocekivati mape za Balkan.
I ja sam imao isti problem, i taj problem se bas zove Commwarrior. Salje mms poruke trazeci brojeve nasumicno u imeniku, i jos sto nekih problema pravi... I ja sam ga dobio od preko bluetootha od neke devojke, jbg desava se i nama najboljima. Imas antivirusni program Simworks antivirus za symbian, koji ga uspesno za dva min otklanja, a i onako nije lose imati neku zastitu na telefonu. Ako ne mozes da ga nadjes na netu (mada ne bi trebalo da bude problem), mogu da ti posaljem mailom, nije veliki, nekih pedesetak kb.
Ljudi, kad ste vec svi tu, mozete li i meni pomoci malo. . . Imam 7610 i problem u pm. Naime s vremena na vreme hoce da se pravi lud malo, pa tako mi tasterima na tastaturi menja funkcije. Npr. 4, 5 i 6 aktiviraju log (pozivane brojeve), na 7 izlazi iz svega (kao da je crvena slusalica), # se ponasa kao C, a zvezdice nema, pa ako zakljucam tastaturu cudo ce da bude. POMAGAJTE, please!!!
Lepo kucas *#92702689# i tu sve lepo pise i trebalo bi da ne moze da se steluje (ponavljam trebalo bi). A za 30e stvarno nemas racun da uzimas polovan. Na kraju odluka je samo tvoja.
Posedujem ovaj telefon već 1.5 godinu, i mogu reći da sam prazadovoljna. Ne planiram još uvek da ga menjam. Skoro sam uzela karticu od 1gb, i bolje slušalice, jer dosta slušam muziku na njemu. Zanima me da li je neko od vas probao karticu od 2Gb? Da li uspori mnogo telefon? I gde u Bg mogu naći original masku za njega? (ako ima neko neki info neka mi javi na pp) Zahvaljujem se puno unapred...
Napravio sam si ringtone od jedne pjesme i zanima me može li se kako izbrisati ona pauza od nekih pola sekunde kada dođe do kraja sempla i ide ispočetka?