Ja sam imao nekih losih iskustava sa D-linkom i ciscom 1200. Doduse to je reseno u jednom slucaju upgrade-om firmware-a u dlinku, dok u drugom nije proradilo. Ali se nazalost ne secam tacno modela dlinka koji su bili u pitanju tako da verovatno ovaj odgovor i nije od neke pomoci kad je toliko neprecizan. U linksys/cisco kombinaciji sve sjajno radi po mom iskustvu.
Obavezno trazi Cisco 1200g, ove nove serije sa pravim IOS-em. Stabilniji su i jaci, a i web interface je dosta bolje odradjen, i vrlo konzistentno obavlja podesavanja, nije se desilo cak ni pri rucnim izmenama preko IOS-a da njemu nesto promakne i da napravi missconfiguration.
Ja sam bas imao problema kod konektovaja Linksys WAP11 na Cisco 350 (br valjda). Sve dok WAP11 nije flesovan dwl900ap+ firmverom, nije hteo da se nakaci na Cisco AP. Svi D-Link DWL900AP+ rade korektno sa 350-kama.
Mislim da niko nije konkretno rekao kaji AP bi bio najbolje resenje za Repeater kod Cisco AP! Imam isti problem i stvarno bi mi dobro dosla pomoc oko odabira uredjaja koji bi solidno radio sa Ciscom (1230) u Repeater modu i gde konkretni uredjaj moze da se kupi?