Pozdrav svima,
Zanima me da li je neko u mogucnosti da mi iznese svoja licna iskustva pri izradi fotografija u Beogradu i Banja Luci. Takodje, bilo bi zgodno ako neko moze da predlozi imena radnji (pa moze i telefon, i gdje se nalaze), za koje smatrate da mogu da budu korisne pri izradi nekoliko desetina/stotina fotografija. Posto je ovo ocigledno malo veci posao, zeljela bih da imam sto manje gnjavaze tipa: los standard izradjenih fotografija (pa trebam da se cimam i da se ponovo odradi posao), nemarni poslodavci kojih je bas briga do kada je stranci vazno da bude uradjen posao itd.
Bukvalno, trazim mjesta gdje mogu da izrade slike sa CD-a po sljedecim kriterijima:
-da slike budu uradjene na tkz. Fuji Archive papiru i da budu Matte (a NE da se sjaje)
-posteno odradjen posao, u dogovorenom roku
-naravno da postoji popust za vecu kolicinu fotografija
-da postoje vec ranije izradjene slike koje mogu da posluze za primjer, tako da se eventualno moze vidjeti kvalitet fotografija koji se ocekuje
Naravno da me zanimaju cijene i velicine slika, s'tim sto sve ovo gore otpada ako ima sanse da me doceka natmurena faca u radnji, gdje ce im smetati sto im kvarim pauzu. :)
Hvala unaprijed.
Miss Piggy:)