...besplatni
programi na Windows-u i Androidu povlace reklame i malware...
Ne lupetaj, Branislave! Svi znamo da uglavnom pišeš besmislice o stvarima u koje se ne razumeš, ali ne moraš to raditi na svakoj bogovetnoj temi, po nekoliko puta.
Nisi pokazao u cemu lupetam? Izjavio si i osta ziv jer naravno lupas kop cuskija a pojma nemas. Svako iole ko ima iskustva sa freeware programima zna da uvaljuju
reklame i malware. To sto to ne znas samo govori o tome da to tebi ne smeta i da je to norlalan mod operacije na tvom racunaru jer ne znas za bolje...
Kako meni ne iskaču reklame niti antimalware program ne detektuje nikakve probleme?! Niti bilo kome kome sam instalirao Windows i prateće programe.
Mora da sam nepažljiv i glup, a ti koji imaš takva iskustva (odnosno koji si verovatno skidao programe sa nepouzdanih sajtova kao što je Software Informer koji uvaljuje svoj instaler za downoad freeware programa ili si išao "next next" bez čitanja šta ti instaler nudi) si pametan i kompetentan. Ispade da se u bezbednost Windowsa najviše razumeju oni koji imaju najviše problema, malvera i virusa.
I ne kaže se lupaš ko ćuskija nego tup ko ćuskija.