Trenutno radim kao freight dispatcher - radim od kuce od 2 do 10 popodne. Interesuje me koji jos remote poslovi postoje koji se mogu raditi za firme iz USA???
Naravno tu ne mislim na SFI, Herbalife i takve gluposti nego na bas prave poslove.Takodje necu da mi preporucujete predavanje kinezima engleski ili da se bavimo striptizom na LiveJasmin :)
Ja mislim da sam cuo da postoji gledanje video nadzora od kuce gde je objekat u americi. Znaci radi se ujutru iz Srbije (to je kod njih noc) i imas telefon i gledas. Ako primetis nesto sumnjivo zoves 911
Drugar me je pitao da li postoje neke firme u USA za koje bismo mogli da radimo telefonsku promociju. Znaci imamo neki proizvod otvorimo imenik i zovemo ljude i nudimo im da naruce ili npr zovemo ih da zakazemo prezentaciju i mi dobijemo $$ na osnovu ucinka - kao PPL pay per lead. Ovo znam da se radi veoma dugo jer mene na moj americki telefon stalno zovu i nude mi solarne panele, osiguranje, travel agencije...
Supruga mi je na porodiljskom i eto mogla bi nesto da radi posle toga a da opet ima i vremena da se kolko-tolko posveti deci.
Kakvih jos poslova ima?