Moj ugovor je poodavno postao neobavezujuci za obe strane. Svako ga moze raskinuti bez komentara. Nema tu nikakav zvrk! Sasvim fer reci - nama se vise ovo ne isplati i raskidamo. Ako zelite mozete sastaviti novi ugovor, do daljeg ste na pripejdu i imate godinu dana da se smislite sta cete dalje.
Ali oni raskidaju jedan ugovor i u dogovoru sami sa sobom meni ustupaju novi ugovor po duplo vecoj ceni. Ako mi se ne svidja mogu stati u red u nekom njihovom predstavnistvu da raskinem taj novi , virtualni ugovor. Ako nisam informisan - nista, naplatice mi taj novi, dupli iznos. To je ono - uzmi koliko mozes i sto brze ...
A na sajtu pise:
Citat:
Svi postojeći korisnici starih postpaid tarifa imaju mogućnost da ih koriste do momenta kada se odluče za promenu tarifnog profila ili produženje ugovorne obaveze.
Ovde se pod terminom "
Svi" izgleda podrazumeva "Svi sem nekih ... videcemo vec..." . Treba sacekati, ali sigurno je da ce ih ova novotarija skupo kostati!
U padu jednog carstva stradaju svi, tako je uvek bilo, tako će biti i sada. Verovatno će posle svega ovoga
biti formirani neki novi blokovi, nova uređenja. A mi? Eh, a mi..