Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Win2k Professional (ni) problem

[es] :: Windows desktop :: Win2k Professional (ni) problem

[ Pregleda: 1670 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

BaCkSpAcE

Član broj: 10
Poruke: 518
195.252.103.*



Profil

icon Win2k Professional (ni) problem01.03.2004. u 01:10 - pre 210 meseci
Instalirah ovo *ranje po ko zna koji put, i sve lepo namestam i vidim da mi malo koci pri kopiraju, i po tome vidim da ne radi IDE Kontroler kako treba, odnosno da nije ukljucen UltraDMA. Onda se ja setim cuvenih VIA Service Pack drajverica, i skinem najnoviji paket sa neta i instaliram ga, kad ono tup.... pri startu windowsa neki plav ekran i kaze kao da je moguce da je doslo do nepravilnog rada neko uredjaja usled neispravnosti drajvera i sl... na taj fazon. Da li neko zna kako bi mogao ja to da vratim/ispravim/itd... jer mi stvarno ovo ide na zivce, a potreban mi je da bi instalirao Visual Studio da odradim neke stvari...

p0zdrav
 
Odgovor na temu

matija-s
Planetary Assault Systems

Član broj: 11804
Poruke: 610
*.xnet.hr



Profil

icon Re: Win2k Professional (ni) problem01.03.2004. u 05:00 - pre 210 meseci
F8--Safe mode--uninstaliraj te drivere.Plavi ekran se nebi trebo pojavit...mene to isto zajebavalo,imam 2 cd-a sa VIA service packovima.S jednog CD-a dok instaliram SP sve radi kak treba,a dok s drugog sve steka,prekida se zvuk u winampu,sve se trza onak.Sad u zadnjoj reinstalaciji windowsa nisam uopce instaliro VIA SP, ostavio sam defaultne win drivere i sve radi kako treba.Probaj tako.


Disconnect
 
Odgovor na temu

Ivan Starčević
Zrenjanin

Član broj: 11619
Poruke: 470
*.99.EUnet.yu



+1 Profil

icon Re: Win2k Professional (ni) problem01.03.2004. u 08:28 - pre 210 meseci
Meni se desila slična stvar tražio je da promenim adapter i u safe modu je sve bilo rešeno.
 
Odgovor na temu

filo
VETS
Beograd

Član broj: 8038
Poruke: 1240
195.252.117.*



Profil

icon Re: Win2k Professional (ni) problem01.03.2004. u 08:40 - pre 210 meseci
Citat:
BaCkSpAcE:
Instalirah ovo *ranje po ko zna koji put, i sve lepo namestam i vidim da mi malo koci pri kopiraju, i po tome vidim da ne radi IDE Kontroler kako treba, odnosno da nije ukljucen UltraDMA. Onda se ja setim cuvenih VIA Service Pack drajverica, i skinem najnoviji paket sa neta i instaliram ga, kad ono tup.... pri startu windowsa neki plav ekran i kaze kao da je moguce da je doslo do nepravilnog rada neko uredjaja usled neispravnosti drajvera i sl... na taj fazon. Da li neko zna kako bi mogao ja to da vratim/ispravim/itd... jer mi stvarno ovo ide na zivce, a potreban mi je da bi instalirao Visual Studio da odradim neke stvari...

p0zdrav

f8 pa last known good configuration
 
Odgovor na temu

kUdtiHaEX
Beograd, Yugoslavia

Član broj: 3372
Poruke: 2598
217.26.67.*

ICQ: 167621705
Sajt: www.webhost.co.yu


+4 Profil

icon Re: Win2k Professional (ni) problem01.03.2004. u 08:48 - pre 210 meseci
Napravio si gresku u samom startu...

Citat:

INSTALACIJA GOTOVA STA SAD (2k/XP)

Startuje WIndows. Ubacite CD sa Service Packom i instalirajte ga. SP se UVEK PRVI INSTALIRA KOD XP/2k/NT SISTEMA!!!! Resetujte sistem. Instalirajte drajvere za plocu (u zavisnosti od chipseta - VIA, INTEL, SIS, nVIDIA). Ovi drajveri se prvi instaliraju. Sledeci je DirectX (9.0b), pa drajveri za graficku, zvucnu i modem. Kada sistem trazi da ga resetujete OBAVEZNO TO UCINITE! Podesite servise (pogledajte topic http://www.elitesecurity.org/tema/30950) i onda krenite u instalaciju programa.

Internet ne cini ljude glupima. Internet cini ljudsku glupost dostupnijom (TM by me)

Webhost Hosting Services
 
Odgovor na temu

[es] :: Windows desktop :: Win2k Professional (ni) problem

[ Pregleda: 1670 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.