U oktobru sam kupio Samsungov YP-53 256MB, da li sam zadovoljan? Nista posebno, mana mu je sto se necuje najbolje. U stvari savet za buduce kupce, pogledajte u specifikaciji plejera izlaznu snagu, kod moga je 2x10W i zato se necuje najbolje u autobusu (mada ako neces da cujes drndavi autobus moras nabaviti one ogromne slusalice, ali aktivne koje odbijaju sum okoline) dok je kod iRivera 2x18W i zato se bogovski cuje. Sad sa 2x18W mozes ostetiti sluh pa je ovo mozda i bolje...
Nesvidja mi se FM Radio jer pri biranju stanica stalno trazi da li je neka mono ili stereo pa ako je na granici cas slusas stereo cas mono sto izludjuje (nema opcije za isklucenje "FM stereo"). Mislim da svi plejeri pa cak i Iriver pate od te boljke.
Skoro mi se i pokvario, srecom pod garancijom je bio. Zamenili su mu softver i sad je OK.
To sto se pokvario nije do Samsunga, zasto? Pricao sam sa jednim dobavljace PC komponenti i on kaze da elektronika najvise riknjava zbog loseg transporta. Nevodi se racuna da pri transportu elektronika koja je osetljiva bude u sredini broda a okolo odeca i druge manje osetljive stvari.
Hedonista na kvadrat!