prvo zdravo svima .da li može wr543g da primi bežični sigal pa zatim da ga pošalje do laptopa i destopa koji ima usb wn722n.zanima me da li ce to raditi kako treba.razdaljina između računara je oko 15 metara i dva zida.trenutno hvatam signal na wn722n ,ali za laptop je slab.HVALA UNAPRED.
wr543g ima opciju AP-Client i AP-Router znaci nema tu opciju tebi treba neki repeater ili pak bolja solucija da ti wr543g radi u AP-Router modu ali bi morao detaljnije da objasnis na koji nacin dobijas internet konekciju.
Prvo da čestitam novo godinu svima...Signal primam od nekog wireless uredjaja,trenutno preko usb wn 722n.Mislio sam da taj isti signal prima wr 543g i da ga pošalje na laptop koji se nalaze u drugom delu kuće.
Pomenuti ruter to ne moze, treba ti AP. Kupi Tp link wa 500g, ja ga koristim vec dve godine u ovu namenu (da prima signal i prosledjuje ga dalje u prostorije gde nije bilo signala) i radi besprekorno, za to vreme nikakve probleme nisam imao, dodje mi da kupim jos jedan i da pokrijem kopletno dvoriste!