sasabrankovic1984 student Beograd
Član broj: 249824 Poruke: 13 212.200.65.*
|
Ma sad je kod majstora, juce sam ga zvao kaze da ga je otvorio ali jos nije nasao koji je kvar...A zanimaju me iskustva...Pre 2 meseca se identicno pokvario, ali tada je bar po recima tog majstora bio otisao hard, a sada nije ...I prosli put i sada se pokvario kada sam pokusao da instaliram nov OS, uradio je formatiranje i kada se restartovao da krene sa instalacijom stao samo tu, prosli put na Win 7 a sada na XP, no to nema nikakve veze, bar mislim u sustini on dodje do tog screena sa logom Asusa a to je cim se upali, po mom misljinju a i ovoga majstora grafika mui radi, jel se pojavljuje slika, ali nista posle toga...on kaze da sumnja da procesor nije nesto zabagovao, a ja sve imam utisak da je to nesto sitno, da nije neki veliki kvar, na nekom stranom sajtu sam nasao da su ljudi imali slican problem i da su im preko podrske iz asusa rekli da izvade bateriju, drze dugme za paljenje 10 sec, vrate bateriju i nekima je tako proradilo, ja kazem to ovom majstoru jos se izvinem sto mu govorim sta on da radi, on kaze : "I sta dobijamo time", misleci da ako je do hardwerskog dela sta to pomaze... Inace majstor je bas izgleda pretrpan poslovima, verovatno ljudi iz Bg i znaju za njega, uvek po 20 laptopova kod njega, ali mi nekako nije bas od poverenja... Al sad sta je tu je, cim se pokvario ja sam mu odmah sutradan odneo...
|