Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Flash i html (upravljanje falsh animacijom)

[es] :: Flash :: Flash i html (upravljanje falsh animacijom)

[ Pregleda: 3983 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

miskec
Beograd, Srbija

Član broj: 16553
Poruke: 155
*.ppp-bg.sezampro.yu

ICQ: 311547362
Sajt: www.autokupovina.com


Profil

icon Flash i html (upravljanje falsh animacijom)27.01.2004. u 13:11 - pre 217 meseci
Imam jedan problemcek,
da li moze i kako da uz pomoc html a ili php ucitam flash animaciju i da odem, recimo na 100 frame odmah ili na drugu scenu. Znaci treba mi kako uyz pomoc html-a ili php-a moze da se skace sa framea na framu flashu i sa scene na scenu.

POzdrav unapred hvala
Arhitektonski biro kula-projekt.co.rs
Kalkulator kursa kursnalista.org
 
Odgovor na temu

Ivan Stanojevic
Personal trainer
Dubai

Član broj: 8885
Poruke: 679
*.air.tehnicom.net



+1 Profil

icon Re: Flash i html (upravljanje falsh animacijom)16.02.2004. u 22:04 - pre 216 meseci
pomocu javascripta,imas na macromedia sajtu
Reci nešto pametno i svi će te pamtiti
- Nepoznati autor
 
Odgovor na temu

s-car

Član broj: 36978
Poruke: 99
*.beogrid.net.



Profil

icon Re: Flash i html (upravljanje falsh animacijom)23.06.2007. u 14:22 - pre 175 meseci
nisam naso to:(

npr imam meni.php?page=vesti1

ocu da ode na frame 5
ako je vesti2 da ode fame 6
mozeli bto? PLZ

p.s. meni.swf?page=vesti1
mi rradi ali treba mi

meni.php?page=vesti1
 
Odgovor na temu

kelja

Član broj: 70429
Poruke: 1416
77.46.194.*



+35 Profil

icon Re: Flash i html (upravljanje falsh animacijom)23.06.2007. u 17:47 - pre 175 meseci
Pa prosledi flashu vrednost varijable vesti i u zavisnosti od toga sredi AS kod.
Kako to uraditi:
Npr, ja sam slican problem resio 'vako:

Code:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com...h/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="760" height="50">
  <param name="movie" value="musicq.swf?cat=<?php echo $cat; ?>&subcat=<?php echo $subcat; ?>">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="musicq.swf?cat=<?php echo $cat; ?>&subcat=<?php echo $subcat; ?>" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave...P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="40"></embed>



Znaci php-om, pri promeni strane/varijable, menjas i flash varijable i onda u skladu sa tim,u actionscriptu:

if(_root.cat==1){
uradi to i to...
}
itd ... itd...

Naravno, ovo ce funkcionisati pod uslovom da se flash ponovo ucitava/da se strana refresh-uje...
 
Odgovor na temu

s-car

Član broj: 36978
Poruke: 99
*.beogrid.net.



Profil

icon Re: Flash i html (upravljanje falsh animacijom)23.06.2007. u 19:00 - pre 175 meseci
Hvala.............tosam uradio al treba $_GET['cat']

ipak hvala ti........puno
 
Odgovor na temu

kelja

Član broj: 70429
Poruke: 1416
77.46.194.*



+35 Profil

icon Re: Flash i html (upravljanje falsh animacijom)23.06.2007. u 19:32 - pre 175 meseci
Ma da, to sam zaboravio...ja obicno odradim extract($_GET) ili extract($_POST), da malo ustedim vreme... :)
 
Odgovor na temu

WOW
Beograd

Član broj: 33478
Poruke: 172
*.adsl.sezampro.yu.



Profil

icon Re: Flash i html (upravljanje falsh animacijom)29.06.2007. u 12:55 - pre 175 meseci
imas flashVars i tu mozes da prosledis neku vrednost 0 ili 1
i onda samo
if (nekaVrednost == 1){
gotoAndPlay("imeStotogFrejma");
}

mislim da je neko gore vec nesto slicno napisao ali eto od viska ne boli glava :P
WOW je simetrija, nije nikakva igra...
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Flash i html (upravljanje falsh animacijom)

[ Pregleda: 3983 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.