Juce mi se prvi put desilo da kada ugasim komp,on se ugasi,ali se i dalje cuje kao da radi(kuler radi),cuje se zujanje.Kad pritisnem da ga upalim,on reaguje kao da je bio iskljucen.Probao sam da ga iskljucim iz uticnice,ali cim ponovo vratim kabal u uticnicu,odma krene i zujanje(krene da radi kuler)?U cemu moze da bude problem,i kako da ga resim?
Znači,regularno ga ugasim turn off, on isključi kuler na procesoru, a na grafickoj kao i napajanju ostane da radi.
Glavni prekidač ne reaguje ni sa držanjem ne usključuje komp.sem čupanja iz struje,ali kada ga vratim u utikač ponovo isto tj.upali se cooler na grafičkoj,kao i napajanju, dugme na prekidacu aktivira cooler na procesoru, i podigne se sistem regularno!
U čemu je zapravo problem_
Zahvaljujem ako neko ima neki predlog...pozzz!
Pa grafička nije direktno uključena na napajanje,ne znam nisam bas toliko stručan da bih to znao...
ma nije problem kupiću to napajanje,ali.....nisam imao takvog iskustva od kada imam komp.od 2001!
Hvala
Ne nije na stund by već isključen sofrverski na turn off, tada se isključi i cooler na procesoru,a napajanje i dalje radi kao i grafička, zaista nemam pojma o čemu je reč.