Ako je dobavljac onaj koji mislim da jeste (nije dozvoljeno javno iznositi imena firmi u ovom ES HW forumu), situacija moze biti izuzetno gadna sto se tice rekalmacije jer Mushkin spada u egzotiku koja se ne uvozi tako cesto kao npr. Kingston ili Transcend...
Ukratko, sto je CL manji to je memorija brza, ali i veci rizik da prouzrokuje nestabilnost sa jeftinijim plocama koje nemaju napredna podesavanja za DIMM-ove u BIOS-u.

Ploca koju si izabrao spada u jeftinije i spada u one koje podrzavaju DDR3 DIMM-ove na 1600Mhz samo uz overklok (znaci nema nativnu podrsku za iste) tako da je bolje kupovati standardne module izradjene po JEDEC standardu nego one za entuzijaste da te posle ne boli glava da podesis masinu da radi stabilno. Mislim da je bolje da u startu kupis memoriju koja ce sigurno stabilno raditi sa tom plocom nego da posle ponovo trazis pomoc da bi podesio masinu da radi stabilno ako to uopste bude moguce izvesti sa modulima koje budes kupio. Pogledaj podatke o tome koji su moduli testirani sa plocom koju si izabrao i vidi da li mozes da nadjes neke od njih na nasem trzistu. Mislim da je to najbolje resenje. To mozes da pogledas na Gigabyte-ovom sajtu