Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

flash player, nece da baferuje,,,,

[es] :: Flash :: flash player, nece da baferuje,,,,

[ Pregleda: 2149 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

chief_kg
srdjan predojevic
IT Manager
Kronospan SRB
kragujevac

Član broj: 118060
Poruke: 86
93.86.141.*

ICQ: 351119697


+5 Profil

icon flash player, nece da baferuje,,,,11.06.2009. u 17:23 - pre 157 meseci
imam problem, predpostavljam da je u pitanju flash player, kada na primer otvorim bilo koji klip na youtube, nece odma da mi pusti video, vec kad izbaferuje do pola klipa onda pusti odjednom, i pokaze da je izbaferovao do pola, uninstal sam flash 10, pa sam ponovo, ali ista pricica, jel to do njega ili je neki drugi bag???
srdjan predojevic
 
Odgovor na temu

chief_kg
srdjan predojevic
IT Manager
Kronospan SRB
kragujevac

Član broj: 118060
Poruke: 86
93.86.141.*

ICQ: 351119697


+5 Profil

icon Re: flash player, nece da baferuje,,,,11.06.2009. u 17:31 - pre 157 meseci
moze da obrisete porukicu, nasao sam problem :)
srdjan predojevic
 
Odgovor na temu

StarCraft
Rančić Milan
Beograd

Član broj: 164837
Poruke: 441
91.148.66.*



+3 Profil

icon Re: flash player, nece da baferuje,,,,12.06.2009. u 08:52 - pre 157 meseci
E! To sam ja hteo kod sebe da namestim! Da kad otvorim 10 youtube linkova da ne krenu svih 10 odmah da se pustaju, nego da krenu kad im ja kazem!
www.zeitgeistmovie.com - film koji mora svako da vidi! (free to download)
 
Odgovor na temu

chief_kg
srdjan predojevic
IT Manager
Kronospan SRB
kragujevac

Član broj: 118060
Poruke: 86
93.86.108.*

ICQ: 351119697


+5 Profil

icon Re: flash player, nece da baferuje,,,,15.06.2009. u 23:33 - pre 157 meseci
e pa ovo opet nece da radi, znaciiiii, ako ima neko neko resenje kako da resim ako ne, zviznem sistem i cao, da se ne bi nervirao oko gluposti, ali bas gluposti,,,,
srdjan predojevic
 
Odgovor na temu

StarCraft
Rančić Milan
Beograd

Član broj: 164837
Poruke: 441
91.148.65.*



+3 Profil

icon Re: flash player, nece da baferuje,,,,16.06.2009. u 13:43 - pre 157 meseci
Pa pogledaj na netu, možda ima rešenje.
www.zeitgeistmovie.com - film koji mora svako da vidi! (free to download)
 
Odgovor na temu

vojjin
Vojin Petrovic
Zemun

Član broj: 64920
Poruke: 69
*.dynamic.sbb.rs.

ICQ: 10594603
Sajt: www.zoki.com


Profil

icon Re: flash player, nece da baferuje,,,,19.06.2009. u 07:25 - pre 157 meseci
hello... meni radi perfektno youtube... elem, imma movie koji poziva movie koji u library ima oznaku "m" i u sebi sadrzi mvie clip "n" koji ima velicinu koju zelis da ima snimak. Imas cak i za jacinu tona... evo kako ide kod mene:

Code:

ytPlayerLoaderListener = {};
var loadInterval:Number;
var vol = 100;
ytPlayerLoaderListener.onLoadInit = function() {
    loadInterval = setInterval(checkPlayerLoaded, 250);
};
function checkPlayerLoaded():Void {
    if (this["m"+_global.tubes].n.isPlayerLoaded()) {
        this["m"+_global.tubes].n.addEventListener("onStateChange", onPlayerStateChange);
        this["m"+_global.tubes].n.addEventListener("onError", onPlayerError);
        clearInterval(loadInterval);
        this["m"+_global.tubes].n.setVolume(nekivalue);  //ovde neki value setujes od 0-100 sa nekom kontrolom
    }
}
function onPlayerStateChange(newState:Number) {
    //a.text += "New player state: "+newState+"\n";
}
function onPlayerError(errorCode:Number) {
    //a.text += "An error occurred: "+errorCode+"\n";
}
ytPlayerLoader = new MovieClipLoader();
ytPlayerLoader.addListener(ytPlayerLoaderListener);

funkcija setmovie ucitava video
Code:

function setmovie(a) {
    ytPlayerLoader.unloadClip(this["m"+_global.tubes].n);
    this["m"+_global.tubes].n.stopVideo();
    this["m"+_global.tubes].n.destroy();
    unloadMovie(this["m"+_global.tubes].n);
    removeMovieClip(this["m"+_global.tubes]);
    _global.tubes++;
    attachMovie("m", "m"+_global.tubes, 1, {_xscale:83.33, _yscale:83.33});
    ytPlayerLoader.loadClip("http://www.youtube.com/v/"+a+"&autoplay=1&rel=0&loop=0", this["m"+_global.tubes].n);
}

Ova funkcija je za prekid movia
Code:

function unsetmovie() {
    ytPlayerLoader.unloadClip(this["m"+_global.tubes].n);
    this["m"+_global.tubes].n.stopVideo();
    this["m"+_global.tubes].n.destroy();
    unloadMovie(this["m"+_global.tubes].n);
    removeMovieClip(this["m"+_global.tubes]);
    _global.tubes++;
}


Ajd sad snadji se Inace, onaj _global.tubes mi je varijabla koja mi samo redja imena instanci od 1 pa na gore... mozes je negde setovati pre pozivanja prvog filma... da se ubijem sad ne bih mogao da se setim zasto trewba da imaju razlicit ID, al ovo sljaka...

[Ovu poruku je menjao vojjin dana 19.06.2009. u 12:34 GMT+1]
Kiseonik je pronadjen tek 1864. Nije utvrđeno kako su ljudi disali pre toga.
www.zoki.com

 
Odgovor na temu

chief_kg
srdjan predojevic
IT Manager
Kronospan SRB
kragujevac

Član broj: 118060
Poruke: 86
93.87.172.*

ICQ: 351119697


+5 Profil

icon Re: flash player, nece da baferuje,,,,21.06.2009. u 22:50 - pre 157 meseci
hvala na ovolikom trudu :), ali ipak cu odraditi sistem, malo da ga doteram :), isputio se :)
srdjan predojevic
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: flash player, nece da baferuje,,,,

[ Pregleda: 2149 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.