Ja sam četri meseca koristila telenor za DŽ. U ovo vreme, u novembru 2009. sam bez veze ubacila karticu 069 u telefon i dobila ponudu da uplatim 200 din. i dobijam 1000 min u mreži i 1000 SMS poruka prema svim mrežama, 30 dana. Tako sam i radila, uplaćivala po 200 din., a zatim, pred istek roka prebacivala višak para mužu koji je na 063. Evo, sad sam utrošila i poslednji minut, ostalo mi je 940 SMS-ova. Tako da ispada da sam 4 meseca pričala sa ljudima sa 063 mreže besplatno, odn. 4000 min : 60 = 66 sati razgovora, što če reći 2,7 dana, ako dobro računam, sve sam iskoristila, zvala rodbinu, prijatelje koji su na 063 mesto sa fiksnog.
Fora je da taj broj 069 uopšte nisam koristila, vrlo malo, a stigla mi je ponuda, dok npr. mom mužu nije stigla, a priča više. Ispade kao neka nagrada za nekoga ko uopšte ne priča, a trebalo bi da je obrnuto, ali... ja svoje iskoristih

PS
Nešto slično kao Svetozar, samo što ja zaista nisam koristila taj 069, ne znam gde je logika, kako nekom daju, a nekom na daju ovakve ponude ?
@Svetozar
Možeš da iskoristiš za plaćanje parkinga, ali i da prebaciš nekome ili na neki svoj drugi broj, onda suma ne "nestaje" nakon 30 dana, nego ostane na tom broju na koji si je prebacio neograničeno, tj. dok se ne utroši.
Edit :
malo sam listala unazad, ispada da je ovo moj slučaj, imam još neku staru karticu, pa sam ubacila, da vidim

Citat :
espresso
Moderator
Član broj: 31423
*.telenor.co.yu.
"Najbolje ponude, naravno, dobijaju slabo aktivni i neaktivni brojevi."
[Ovu poruku je menjao Tamara_K dana 11.03.2010. u 22:18 GMT+1]