Citat:
Sustina prepaida je da je sve sto je na kartici vec unapred placeno!
Ovo je apsolutno tacno!
Ja bih ovo uporedio sa bankom, recimo imate dinarski I devizni racun, stanje na dinarskom je 8.000din, a na deviznom 300evra. Tako isto imate stanje na prepaid kartici, recimo ja imam 990din I 1060sms poruka. I ako mts odluci da mi obrise sms poruke, to vam je isto kao kada bi banka odlucila da mi obrise stanje na deviznom racunu. Ali posto je ovo Srbija, zamlja bez Zakona I Institucija (hostaplerski RATEL koji nista nikada nije uradio kako treba niti ti hostapleri ista rade) – sve je moguce!
Imam ovaj prepaid broj vec 8god I ne bih da ga sada menjam – sacekacu prenosivost broja, I onda dovidjenja, a do tada koristicu 2 broja, ovaj stari prepaid I mts ce od mene dobijati 50din jednom u 6 meseci I jedan postpaid na nekom od drugih provajdera. Posto sam postpaid sa mts-a zbog raznih slicinih prevara u ovoj godini vec ugasio pre par meseci. A isto ovako ce proci I fiksni, a adsl mi ne pada na pamet da uzmem od Telekoma, samo da oni ni dinara ne vide od mene! Banda lopovska! ali da obradujem Telekomovce, moja baba ce ostati na vasoj mrezi, ona isto tako uplacuje 50din jednom u 6 meseci I ne ucestvuje u nikakvim promocijama