Ukoliko ti je bitno da se konektujes bas preko Sync Station prati sledece napomene.
- instaliraj PC Suite
- u telefonu u Control Panel,Connections,Cable ukljuci Cable status - PC connect, Baid rate 460800 ...
- pobrini se da u u StartUP WINXP bude Phone Conection Monitor
- Sync Station nemoj ukljucivati u struju vec samo ukljuci USB kabel u racunar
- Ukoliko je sve u redu u taskbar-u dole desno ce se pojaviti slicica P910i
- Ukoliko se ne pojavi izvuci USB iz racunara malo sacekaj pa ga vrati ponovo
- Klikni na My P910i preko menija ili shorcut-a i treba da se pojavi ekran sa slikom P910i ispod koje
pise My P910. Ukoliko umesto ikone pise jedan oveci upitnik i Not Connected imas problem. Ili su losi kontakti,
ili si ostavio napajanje ili nisi ukljucio USB ili ... . Dakle dok ovo ne sredis nema dalje.
- Ukoliko je sve u redu dvoklik na ovu ikonu ce otvoriti ekran preko kojeg mozes da prebacujes podatke
iz telefona i u telefon (preko Phone Memory i Memory Stick)
- ukoliko u taskbar-u imas ikonu P910i klikni na nju i treba da se pojavi menu (ovo moze i preko redovnog menija)
- Synchronise
- Sync Station Seting
- Backup and Restore
- Information
- Rename
- Properties
- Help
- About
- Sada mozes da sinhronizujes kontakte sa Outlook-om, samo prvo podesi kako da se rese konflikti
u Sync Station Setings
- Dalje mozes uci u Backup and Restore. Tu ima dve mogucnosti. Prva je da nesto nije u redu i to ces videti
po tome da su skoro sve opcije programa zasivljene i neaktivne. Ako je konekcija ok sve opcije i ikone
u Backup-u ce biti crne i aktivne. Ako je tako idi na Actions, Backup. U ekranu podesi sta zelis i Yes.
Na kraju ces dobiti ekran sa Backup Complete i podacima o velicini Backup-a.
- Sto se tice COM porta (desni klik na ikonu sa strelicama u taskbar-u pored ikone P910i) pa properties
Conection COM Port Status
----------------------------------
USB COM5 Connected
Infrared NotConected
BlueTooth COM500 NotConected
----------------------------------
U uputstvu je na COM1 i na COM4 a kod mene na COM5, ali mislim da je to nebitno.
Nadam se da sam ti pomogao da resis problem. Pozdrav.
Baluban S.