Iskopah ovu temu iz "naftalina" da ne otvaram novu, jer se moje pitanje u potpunosti podudara sa naslovom teme.
Koristio sam Visa Electron karticu Banke Intesa prilikom mog putovanja u Beč.
Naime, primetio sam da je svih 5 obavljenih transakcija - plaćanja robe i usluga, obračunato veće zaduženje na On-line sistemu Banca Intesa, u odnosu na iznos na licu mesta (slip - priznanica) o plaćanju. Koliko sam video iznosi su veći za oko 1,16% do 1,17% u odnosu na originalni iznos. Doduše status na deviznom računu kojem pristupam on-line je još uvek u obliku rezervisano, tj. nije još konačno obračunato, ali mi nije jasno kako i zbog čega dolazi do ove razlike na moju štetu.
Nigde na sajtu Banca Intesa, u delu o tarifama i naknadama (
http://www.bancaintesabeograd....d/documents/Tarifa161209v1.pdf ), nisam video da se plaća neka provizija (procentualna ili fixna) za plaćanja ovom karticom. U delu Troškovi obrade transakcija predviđena je nadoknada 2% (min. 3 EUR) za uslugu Isplata gotovine u inostranstvu, ali ja ne vidim nadoknadu za troškove plaćanja robe/usluga.
Napominjem da nisam podizao gotovinu na bankomatima (ATM), već je plaćano na POS terminalima (Shell pumpa, recepcija hotela u Beču, kao i radnje u Designer Outlet centru u Parndorfu).
Da li je neko imao slična iskustva sa ovom karticom?
DVB SAT