Citat:
mish_ns:Da li je moguce skinuti temu sa telefona na racunar? U pitanju je Nokia 6303i classic.
Naravno da je moguće.
Prvo je potrebno da povežeš telefon i računaar putem USB ili BT veze.
Zatim da lociraš tu temu koju želiš da prebaciš u telefonu: Da li je na kartici ili u memoriji telefona.
Tema ima extenziju NTH. Znači, nađeš fajl naziv_teme.nth.
Kada fajl prebaciš u računar, možeš ga otovriti sa WinRAR ili 7z (nth je arhiva, pa se zato može otvoriti arhivarima).
I to je onda to, radiš dalje šta želiš.
Fajl u arhivi pod nazivom theme_descriptor.xml je fajl koji određuje šta-gde-ide od ostalih elemenata teme koji su upakovani u ahrivu.
Ukoliko nešto menjaš u arhivi teme, obrati pažnju da ti nazivi novih fajlova (png, jpg, swf, mp3, midi...) ili budu isti kao originalni fajlovi, ili ukoliko ih dodaješ pod novim nazivima obavezno ispravi nazive na odgovarajućim mestima u theme_descriptor.xml.
Ja sam sa sajta
Zedge skidao teme koje su mi se sviđale, i onda od više njih pravio jednu po svom ukusu.
Jednu temu koju sam uradio toliko mi se sviđala da sam je koristio pune dve godine na dve Nokoje (6300 i 6303), a sada wallpaper iz te teme sam preradio za displej Samsunga GT-S5560, tako da ulazim u 3 godinu korišćenja teme.
Eto, nadam se da sam ti pomogao.
Pozdrav!
Kakva bi tišina nastala kada bi ljudi govorili samo ono što znaju...