Da ne ispadne da samo priočamo i ništa ne radimo :), evo pa pogledajte ovaj moj rad. Posle dvije godine mučenja , pravljenja cnc mašine, učenja Art-cama, pravljenja modela ispalo je ovo.Ovo je moj reljef urađen na mojoj cnc mašini. Počeo sam od nule, bez ikakvog predznanja. Svaka kritika i savjet je dobrodošao. Raspoložen sam za svaku saradnju i razgovor.
poz Čedo
Ove obije ikone su prve napravljene i probne. Ima grešaka popšto sam baš tada i mašinu podešavao. U sledećim toga neće biti.
Radi sam u dva prolaza. Glodala su 6mm. prvo je ravno, a drugo fino konusno 60 stepeni. Samo je "šiljato" u nulu pa se malo poznaju prolazi.
Evo još i grb koji sam našao na internetu. Ja sam dodao okvir i malo prilagodio.
Ikona 350x450 dubine oko 15mm traje oko 16 sati a grba oko 8 sati. Sada ja ne znam dali je to normalno. Da li možda to neko brže uradi. Uglavnom mislim da je takav kapacitet moje mašine sa step motorima.
poz Čedo
Sta reci osim SVAKA CAST...
Nisam bas upucen u pravljene cnc mahine, ali mislim da se isplatilo. Napraviti ovako nesto sa svojom masinom mislim da je pravo zadovoljstvo.
Pozzzdrav...
[Ovu poruku je menjao k.i.z.a dana 01.11.2007. u 22:57 GMT+1]
Zdravo moja specijalnost je modeliranje,a posedujem i sopstvene masine na kojima obavljam usluge.Imam dobro iskustvo u tome,cak i u 3d obradi aluminijuma,bakra i mesinga.Nije problem,mozes da se javis na 064-458-0731 Dragoljub-Dado Zarkovic Osecinawww.elitesecurity.org/t316420