Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Page break pri stampi iz IE?

[es] :: Skript jezici :: Page break pri stampi iz IE?

[ Pregleda: 2596 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bluesman

Član broj: 4505
Poruke: 1895
*.45.EUnet.yu



+1 Profil

icon Page break pri stampi iz IE?28.08.2003. u 01:00 - pre 222 meseci
Imam neki problem sa stampom iz IE, odnosno oduvek je tako ali mi sada bas treba sledece:
Scriptom ili drugacije da prilikom stampe sam odredim page breaks a ne da lomi tekst na sledecu stranu kako mu padne poslednji red. Dakle kao u Wordu (na primer) da ubacim neki rucni page break na mestu gde ja hocu da se slomi strana. Moguce ili nemoguce?
Goran Pilipović fka bluesman
 
Odgovor na temu

alex
Aleksandar Radulovic
Senior Software Engineer, Spotify
Stockholm, Sweden

Član broj: 71
Poruke: 2194
*.du.heimsnet.is

Jabber: alex@a13x.info
ICQ: -1
Sajt: www.a13x.info


+1 Profil

icon Re: Page break pri stampi iz IE?28.08.2003. u 01:37 - pre 222 meseci
Naravno da je moguce!

Na pocetku, u stilove, stavi sledece:
Code:

<STYLE>
   .pagebreak {page-break-before:always}
</STYLE>


A, onda na stranici, tamo gde zelis page break, stavi sledece:

Code:

<div class='pagebreak'>&nbsp;</div>


Prosto!
Alex: My favorite site is http://localhost/
R.J. Oppenheimer: "I am become death, destroyer of worlds" (1945 AD)
tweet.13x ||
linkedin.13x
 
Odgovor na temu

bluesman

Član broj: 4505
Poruke: 1895
*.45.EUnet.yu



+1 Profil

icon Re: Page break pri stampi iz IE?28.08.2003. u 01:53 - pre 222 meseci
Uvek su najbolja resenja najlaksa :-)
Iskreno nisam se ni setio CSS, ja se nesto patim sa JS... nc nc nc. Samo cini mi se da je bolje da se za svaki blok stavi {page-break-inside: avoid;} i onda nikada nece lomiti na sred teksta, sto je generalno bio moj problem.
Hvala.
Goran Pilipović fka bluesman
 
Odgovor na temu

bluesman

Član broj: 4505
Poruke: 1895
*.206.EUnet.yu



+1 Profil

icon Re: Page break pri stampi iz IE?28.08.2003. u 12:39 - pre 222 meseci
Evo da demantujem sam sebe. {page-break-inside} u IE 5 i 6 ne funkcionise.
Goran Pilipović fka bluesman
 
Odgovor na temu

[es] :: Skript jezici :: Page break pri stampi iz IE?

[ Pregleda: 2596 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.