Na prvi pogled veoma lepo.
Lepo su uklopljene boje i primetna je paznja na sredjivanje detalja.
Prva stvar koju probam kada vidim neki Flash na sajtu je desni klik. Svaka cast. Prosto mi pokvari utisak cinjenica da je neko ostavio mogucnost da se uradi ZoomIn - ZoomOut. Ono sto bih ja dodao u meni kad se klikne desni kliik je naki kontakt, ili ka firmi, ili ka dizajneru. (naravno ovo je nesto sto vecina nece nikad videti, ali... mnogo znace ti detalji).
Sam flash je prilicno jednostavan, tako da mislim da bi barem moglo malo da se poradi da se eliminise ono treskanje kada se zumira slika.
Takodje detalj, koji mi se ovde veoma svidja je to sto su one dve slike stavljene kao background image. Opet, svaka cast. Takodje mi se cini kao propust kad se dozvoli da se slika moze sa jednostavnim prevlacenjem pomeriti iz svog lezista (makar kao ''Duh'').
Daklje da rezimiram naslovnu stranicu. Poraviti ZoomIn efekat u flashu i OBAVEZNO odraditi
justify na tekstove.
Generalno i na ostalim stranicama ja bih stavio
justify na tekstove, ali mozda je to namerno uradjeno.
Na stranici sa tehnikom mi dve stvari bodu oci. Pre svega tekst u prvom paragrafu koji je ispao van okvira (firefox, mada vidim da je u exploreru to ok - proveri), a druga stvar je onih pet stavki koji se pojavljuju na toj stranici, pomalo neprimetno Ozvučenje, Rasveta, Konstrukcija, Bina, Binska oprema. Ja bih tu odradio neki Pop-Up meni koji bi pri samom pokusaju da se klikne na tehniku najavio da postoje ove stavke. Na nacin na koji je sada uradjeno, cini mi se da se to malo teze primeti.
Galerija je prilicno dobra, s' tim sto mi je malo napadno i nepregledno da se izlista gomila slika (kad se izabere neki dogadjaj). Ja bih pre odradio nesto ovako
http://www.airtightinteractive.com/photos/ (cini mi se da bi ti se idealno uklopilo u tvoju temu i pozadinu). Ako te interesuje kako se ovo realizuje pogledaj link
http://www.airtightinteractive.com/simpleviewer/.
Kontakt forma je OK, samo sto bih ja polja u koja se upisuje tekst stavio u neku drugu boju. Na ovakvoj postavci, ta polja su malo teze uocljiva.
Toliko od mene.
Sve sto je sad veliko, nekad je bilo malo