Basa: Vidim da ova tema i dalje privlači pažnju javnosti :)
Za mene je ova tema zavrsena, skoro. Konačno, posle 6 meseci dozvoljenog pauziranja i za to vreme, provere ADSL-a, resih da prekinemo saradnju. E sad, bitno obavestenje, taj prekid saradnje kosta 1500 dinara! Sto ja nisam znao. Kako navedoh u jednoj ranijoj poruci, nisam ni pogledao ugovor. Znači savet, čitajte ugovor!
Inače, sam događaj je bio tragikomičan. Iz kancelarije me slali u korisnički servis da provere opremu, pošto oni kao nisu ovlašćeni da to rade. Odem u korisnički, tamo mi neki lik koji radi kaže da mu ne pada na pamet da se time bavi, a i on nema papire za raskid ugovora nego imaju u kancelariji. Tako da se vratim nazad u kancelariju, pa su tamo ipak uspeli da "provere" da je sve vraćeno. Inače, još jedan savet, dobro čuvajte sve što ste dobili, pošto se, recimo, gubitak instalacionog diska za kablovski modem plaća 150 dinara. I ostale stvari su tu u rangu 150, 200 dinara, razdelnik, filter, USB kabl...
Uglavnom, ne sećam se kada mi je bilo draže da bacim novac. Mislim da je krajnja glupost ucenjivati korisnike da ostanu, time što ćete da im naplaćujete otkaz ugovora! Neka neko navede primer jos ako zna.
E sad, u prilog priči da su neprofesionalni govori i sledeće. Iako je ugovor otkazan, oni su mi i ovaj mesec doneli uplatnicu. Sto je jos gore moji se zaleteli pa platili. Tako da udem sutra da se žalim. Čisto me interesuje kako će da odreaguju.
Eto, čisto još malo da doprinesem tematici