Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako najlakse iz Js redirektati stranicu poslije 10min

[es] :: Javascript i AJAX :: Kako najlakse iz Js redirektati stranicu poslije 10min

[ Pregleda: 2672 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Neznalica_sa_ugla
split

Član broj: 83282
Poruke: 390
*.xnet.hr.



Profil

icon Kako najlakse iz Js redirektati stranicu poslije 10min13.02.2007. u 02:21 - pre 185 meseci
Jasno vec iz naslova : Kako najlakse iz Js redirektati ( neku drugu unapred poznatu stranicu ) poslije 10min , bez klika ,

hvala
 
Odgovor na temu

bzero
dev null
europe

Član broj: 5907
Poruke: 371
*.dynamic.sbb.co.yu.

Jabber: bzero@elitesecurity.org
Sajt: www.google.com/search?q=b..


Profil

icon Re: Kako najlakse iz Js redirektati stranicu poslije 10min13.02.2007. u 08:32 - pre 185 meseci
Najlakse je koristiti META tag:

Code:

<meta http-equiv="refresh" content="600; url=http://www.negde.com/nesto.html">


a ako bas treba javascript, postoji funkcija setTimeout().
Never trust an operating system you don't have sources for.
 
Odgovor na temu

Neznalica_sa_ugla
split

Član broj: 83282
Poruke: 390
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: Kako najlakse iz Js redirektati stranicu poslije 10min14.02.2007. u 11:53 - pre 185 meseci
Da ipak Js .
problem je samog redirekta ,ne
var k=0;
function neka()
{

if (k>0)
{
//document.write("<href='Default.aspx'>"); ovako ne valalja
//document.execCommand("<href='Default.aspx'>")




}
k=k+1;

t=setTimeout("neka()",10000)
}

setTimeout
Inace url ne moze doci u <mata .. > ne u svim preglednicima .

 
Odgovor na temu

bzero
dev null
europe

Član broj: 5907
Poruke: 371
*.dynamic.sbb.co.yu.

Jabber: bzero@elitesecurity.org
Sajt: www.google.com/search?q=b..


Profil

icon Re: Kako najlakse iz Js redirektati stranicu poslije 10min14.02.2007. u 14:53 - pre 185 meseci
Citat:

//document.write("<href='Default.aspx'>"); ovako ne valalja
//document.execCommand("<href='Default.aspx'>")


Ne znam gde si video ovako nesto, u svakom slucaju to nece raditi nista, a pogotovu ne ono sto tebi treba. Treba da uradis:

Code:

window.location.replace('neki_url.html');

... ili ...

window.location.href = ''neki_url.html';


ili nesto slicno.

Citat:

Inace url ne moze doci u <mata .. > ne u svim preglednicima .


U kojim to?

Ne bi bilo lose da pogledas malo osnove javascripta (potrazi dokumentaciju u top temama ovog foruma). I kada imas neki kod u poruci, obavezno koristi code tagove, zbog preglednosti.
Never trust an operating system you don't have sources for.
 
Odgovor na temu

Neznalica_sa_ugla
split

Član broj: 83282
Poruke: 390
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: Kako najlakse iz Js redirektati stranicu poslije 10min14.02.2007. u 17:36 - pre 185 meseci
hvala
 
Odgovor na temu

[es] :: Javascript i AJAX :: Kako najlakse iz Js redirektati stranicu poslije 10min

[ Pregleda: 2672 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.