Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kako s linkom u tmplate poslat ID pa da zove odredjeni php

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: kako s linkom u tmplate poslat ID pa da zove odredjeni php

[ Pregleda: 3078 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

xxxrugby

Član broj: 16068
Poruke: 653
*.adsl.net.t-com.hr.

Sajt: www.zagreb-rugby.hr


Profil

icon kako s linkom u tmplate poslat ID pa da zove odredjeni php07.02.2007. u 09:19 - pre 190 meseci
Znaci.
Napravljen Template. i Unutar tog istog templata ima jedna tablica koja bi trebala bit dynamic.
Znaci samo se ona mijenje.
E sad kako da napravim vise linkova a da link salje samo ID.
Te preko tog ID-a uvijek pozovem neki PHP class te switch case naredbu da po odredjenom ID-u on otvara odredjen PHP class.

Radim s smarty template.

Hvala.

Nesto kao.

index.php?id=history

I sad da on uzme taj history i obradim ga u php-u tj. povezujem s php class-om. Te vracam natrag isti index.tpl samo se u određenom dijelu mijenja tablica.

[Ovu poruku je menjao xxxrugby dana 07.02.2007. u 14:10 GMT+1]
xxxrugby: "We are all philosophers, when question is about politics!"
 
Odgovor na temu

VladaSu

Član broj: 31634
Poruke: 1090
77.46.157.*



+215 Profil

icon Re: kako s linkom u tmplate poslat ID pa da zove odredjeni php28.06.2007. u 17:34 - pre 185 meseci
Ne razumem sta ti je probelm kada si vec rekao resenje.
Samo prati ono sto si pricao.

[Ovu poruku je menjao VladaSu dana 14.06.2003. u 11:22 GMT+1]
 
Odgovor na temu

xxxrugby

Član broj: 16068
Poruke: 653
*.adsl.net.t-com.hr.

Sajt: www.zagreb-rugby.hr


Profil

icon Re: kako s linkom u tmplate poslat ID pa da zove odredjeni php29.06.2007. u 20:35 - pre 185 meseci
Nesto kao
u index.tpl

{include_php file='php/$smarty.get.id'}


ili mozes kao

unutar index.tpl
{include_php file='php/{$PHP_FILE$}}

unutar index.php
Code:

$var = $_GET['id'];

switch $var
{
     case var == "history": $smarty->assign('PHP_FILE', $var);
    defaul: $smarty->assign('PHP_FILE', index.php);

}


Vjerojatno sam negdje zaribao sintaksu. Sad iz glave pisem.
xxxrugby: "We are all philosophers, when question is about politics!"
 
Odgovor na temu

VladaSu

Član broj: 31634
Poruke: 1090
77.46.158.*



+215 Profil

icon Re: kako s linkom u tmplate poslat ID pa da zove odredjeni php18.08.2007. u 15:05 - pre 184 meseci
Aj kazi konkretno primer. Kada pogledam sva tvoja pitanja cini mi se da si se prihvatio zadatka kojem nisi dorastao.
Spominjes stalno neke klase. Klase se ne pozivaju. Funkcije se pozivaju, klase se kreiraju. Znas li sta je klasa?
[Ovu poruku je menjao VladaSu dana 14.06.2003. u 11:22 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: kako s linkom u tmplate poslat ID pa da zove odredjeni php

[ Pregleda: 3078 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.