Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li postoji nacin da se utvrdi koja je kontrola trenutno aktivna?

[es] :: .NET :: Da li postoji nacin da se utvrdi koja je kontrola trenutno aktivna?

[ Pregleda: 2292 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

L a d y

Član broj: 101977
Poruke: 53
80.74.160.*



Profil

icon Da li postoji nacin da se utvrdi koja je kontrola trenutno aktivna?30.01.2007. u 13:21 - pre 186 meseci
Da li postoji nacin da se utvrdi koja je kontrola trenutno aktivna, tj. gde se nalazi kursor, recimo posle pritiska TAB tastera?
 
Odgovor na temu

vladdy
Chicago, USA

Član broj: 30119
Poruke: 137
*.dsl.emhril.ameritech.net.

Sajt: www.pro-transport.com


Profil

icon Re: Da li postoji nacin da se utvrdi koja je kontrola trenutno aktivna?30.01.2007. u 14:46 - pre 186 meseci
Imas ContainerControl.ActiveControl property ako sam ja to dobro shvatio :)

http://msdn2.microsoft.com/en-...trol.activecontrol(VS.80).aspx

Malo su to zakomplikovali, dovoljno je da pozoves ActiveControl (Me.ActiveControl vb.net/ this.activecontrol c#) iz Windows forme i dobices reference na trenutno aktivnu kontrolu.
http://www.pro-transport.com - The most advanced trucking software on the market
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Da li postoji nacin da se utvrdi koja je kontrola trenutno aktivna?

[ Pregleda: 2292 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.