Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Sortiranje brojeva unutar liste

[es] :: C/C++ programiranje :: Sortiranje brojeva unutar liste

[ Pregleda: 2425 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

addo19

Član broj: 53993
Poruke: 19
*.PPPoE-1149.sa.bih.net.ba.

Sajt: www.abdagic.com


Profil

icon Sortiranje brojeva unutar liste06.01.2007. u 18:10 - pre 188 meseci
Pozz

Ima li ko kakav kod u c++ za sortiranje brojeva unutar liste pomocu bubble sorta ?


abdagic.com
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4894
*.dynamic.sbb.co.yu.

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+636 Profil

icon Re: Sortiranje brojeva unutar liste06.01.2007. u 19:00 - pre 188 meseci
O kakvoj se listi radi?

Inace, svaka biblioteka ima barem neku gotovu funkciju za sortiranje:
http://www.fredosaurus.com/not...s/sorting/stl-sort-arrays.html
http://www.msoe.edu/eecs/ce/courseinfo/stl/sort.htm

 
Odgovor na temu

addo19

Član broj: 53993
Poruke: 19
*.PPPoE-1662.sa.bih.net.ba.

Sajt: www.abdagic.com


Profil

icon Re: Sortiranje brojeva unutar liste07.01.2007. u 14:16 - pre 188 meseci
Mislim da se radi o jednostranoj vezanoj listi !
abdagic.com
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Sortiranje brojeva unutar liste

[ Pregleda: 2425 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.