Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu

[ Pregleda: 2579 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Skeneropulos
Dragan Markovic
Earth

Član broj: 65414
Poruke: 93
*.broadband.blic.net.



Profil

icon Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu19.12.2006. u 20:44 - pre 179 meseci
Uradio sam sajt(neku malu biografiju o sebi) u flashu velicine 550X400pixsela e sad htio bih da mi to bude na sredini ekrana kad otvaram tu stranicu. Kako to da uradim jer ja kada prebacim FTP-om i otvorim ona mi bude u gorenjem desnom uglu.
>>VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT<<
 
Odgovor na temu

maric1
maric dragan
Krusevac - Vitosevac

Član broj: 44931
Poruke: 738
*.kalik.info.

Sajt: www.tag-web-design.net


+2 Profil

icon Re: Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu19.12.2006. u 22:05 - pre 179 meseci
ako si ubacio u html kao flash samo je centriras i to je to ili je stavi i neki div ili tabelu



ne znam da li sam pomogao ali pokusaj
 
Odgovor na temu

Skeneropulos
Dragan Markovic
Earth

Član broj: 65414
Poruke: 93
*.broadband.blic.net.



Profil

icon Re: Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu20.12.2006. u 17:38 - pre 179 meseci
hvala na pomoci resio sam problem
>>VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT<<
 
Odgovor na temu

maric1
maric dragan
Krusevac - Vitosevac

Član broj: 44931
Poruke: 738
*.kalik.info.

Sajt: www.tag-web-design.net


+2 Profil

icon Re: Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu20.12.2006. u 21:42 - pre 179 meseci
e napisi kako si resio ako nije problem da li kao sto sam ti ja napisao ili na drugi nacin


pozdrav
 
Odgovor na temu

Skeneropulos
Dragan Markovic
Earth

Član broj: 65414
Poruke: 93
*.broadband.blic.net.



Profil

icon Re: Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu20.12.2006. u 21:58 - pre 179 meseci
Ja sam ubacio u tabelu posto sam jos nesto doradjivao a moze se i samo centriranjem to uraditi.

>>VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT<<
 
Odgovor na temu

aXi_
Admir Dautovic
Rozaje

Član broj: 121845
Poruke: 66
82.208.236.*



+2 Profil

icon Re: Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu21.12.2006. u 02:27 - pre 179 meseci
postavish tabelu:




<table border="o" widt="100%" height="100%" align="center" valign="middle">
<tr>
<td>

A OVDE PARKIRASH TVOJ FLASH :)

</td>
<tr>
</table>





....
 
Odgovor na temu

miki321
kuca
Banja Luka

Član broj: 27787
Poruke: 486
*.teol.net.

Jabber: miki321@elitesecurity.org


Profil

icon Re: Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu16.12.2009. u 22:18 - pre 143 meseci
izvinjavam se sto dizem staru temu

hvala za ovo poravnanje oko tabela

kod mene je bilo preko div-a uradjeno horizontalno poravnanje
koji je postupak za vertikalno poravnanje a da se ne pravi tabela ?


DFI Lan Party SLI-DR;AMD 3200+ Hyper 6 ;Corsair XMS PC 4400 CL2.5; WD 200GB Sata 2;Gigabyte 7800GT;Lc Power 6550G black 14cm fan;Nec 3540a;Samsung 930BF;UPS Mustek 1000VA
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Problem sa flash sajtom kako centrirati na sredinu

[ Pregleda: 2579 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.